Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 dec 2017 - Anul XXII, nr. 293 (6709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Momente unice

Sală plină şi atmosferă de sărbătoare la Concertul „Magnificent Christmas” cu Felicia Filip, Cristi Minculescu şi Filarmonica Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sală plină şi atmosferă de sărbătoare la Concertul de excelenţă artistică „Magnificent Christmas” cu Felicia Filip, Cristi Minculescu, Valter Popa, Doru Borobeică şi Orchestra Simfonică a Filarmonicii Botoşani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu (de la Filarmonica Braşov), născut la Fălticeni. Concertul, care a avut loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, vineri, 22 decembrie, organizat de Filarmonica de Stat Botoşani şi DIOS Artist Resources România, a fost prezentat de Liviu Sorinel. Publicul a trăit momente unice, împreună cu mari nume ale muzicii româneşti. Purtaţi pe aripile muzicii de la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock, sucevenii şi nu numai au trăit din plin două ore de poveste. Au ascultat duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, Felicia Filip, decorată de Preşedintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincţie acordată vreodată unui cântăreţ român în activitate, şi inegalabilul Cristi Minculescu, acompaniaţi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Botoşani, ce s-a aflat într-un mix inedit cu deja binecunoscuţii chitarişti Valter Popa şi Doru Borobeica, legende ale trupei Iris.

 

Muzică de calitate, emoţii, aplauze

Prima parte a Concertului de excelenţă artistică „Magnificent Christmas” a cuprins valsuri celebre, cântece de Crăciun, melodii din show-urile lui Andre Rieu, inclusiv valsul compus de Anthony Hopkins. Artiştii Filarmonicii Botoşani au acompaniat-o şi pe renumita soprană Felicia Filip, care a interpretat mai multe piese pline de emoţie, purtând ţinute elegante, dar şi adecvate concertului de Crăciun. La un moment dat, artista s-a aflat printre spectatori, în sală, a cântat şi i-a încântat cu inegalabila ei voce şi a împărţit dulciuri, îmbrăcată într-o pelerină roşie asemănătoare celei purtate de Moş Crăciun. În partea a doua a spectacolului, Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, acompaniaţi de instrumentiştii botoşăneni, au interpretat piese cunoscute ale trupei Iris, printre care “Strada ta”, “Floare de Iris”, ”Somn Bizar”. Soprana Felicia Filip a revenit alături de artişti şi a interpretat, împreună cu Cristi Minculescu, melodiile “Baby”, “Ultima toamnă” şi “De vei pleca”.

Spectatori s-au ridicat de pe scaune, au aprins lanternele telefoanelor, „faceţi licurici”, cum a spus Minculescu, şi au cântat alături de idolii lor. Spectacolul s-a încheiat cu o colindă cântată de Felicia Filip („Regina Traviatei”, „Filipissima”), împreună cu sutele de oameni prezenţi în sală, colinda „Moş Crăciun cu plete dalbe”, după ce pe scenă a urcat şi soţul artistei, regizorul Cristian Mihăilescu, mulţi ani directorul Operei Braşov, care pe tot parcursul concertului a stat la pupitrul tehnic şi a aplaudat-o din sală pe soţia sa. Aplauzele publicului s-au auzit şi în timpul spectacolului, dar mai ales la final, când toţi artiştii au urcat pe scenă şi au primit binemeritatele aprecieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sală plină şi atmosferă de sărbătoare la Concertul „Magnificent Christmas” cu Felicia Filip, Cristi Minculescu şi Filarmonica Botoşani.
 Vizualizări articol: 1841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sală plină şi atmosferă de sărbătoare la Concertul „Magnificent Christmas” cu Felicia Filip, Cristi Minculescu şi Filarmonica Botoşani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei