Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 dec 2017 - Anul XXII, nr. 293 (6709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Un Pogba la doi Dybala

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziarele de sport, dar şi celelalte, fie ele serioase sau tabloide (în formă, în conţinut ori în ambele), par a nu mai avea în ultimele zile alt subiect decât preconizatul şi, în egală măsură, negatul transfer al lui Paulo Dybala de la Juventus Torino la Manchester United. Când vorbim despre ziare, trebuie să avem în vedere şi orientarea lor, precum şi ţara de origine. De aceea, pare aproape normal şi logic că ziarele din Peninsulă să anunţe că totul este doar speculaţie, o chiflă mediatică şi că Dybala n-are nici un gând de ducă, fiind dat ca prezent în bătătura torineză încă multă vreme de acum înainte, indiferent de suma la care s-ar face referire. Cu atât mai mult cu cât clauza de reziliere a contractului său e aproape dublă faţă de cea la care anunţa Manchester United că s-ar fi perfectat deja înţelegerea. Dincolo, ziarele din Insulă spun că preţul de 60 de milioane de lire sterline, adică de 68 de milioane de euro, este o certitudine, Dybala urmând să traverseze Canalul Mânecii până la prima etapă din noul an, iar argumentul suprem este lipsa sa din formula de start a ultimelor 5 partide ale lui Juventus, ca o dovadă că nu mai figurează în planurile antrenorului. Pe de altă parte, e clar că la Man United Dybala ar avea loc şi, doamne fereşte!, cu hemiplegie, din moment ce toţi titularii, în frunte cu Pogba, par a suferi şi ei de chestia asta, ajungând un fel de circ ambulant, atât în campionat, cât şi în FA Cup, de unde au fost eliminaţi săptămâna trecută de o echipă vag omologată. Iar dacă preţul rămâne cel anunţat, e clar că Manchester a făcut o mare afacere, reuşind să cumpere un Dybala întreg cu preţul de o jumătate de Pogba. Altfel spus, doi Dybala la un Pogba.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un Pogba la doi Dybala.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un Pogba la doi Dybala5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei