Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 dec 2017 - Anul XXII, nr. 293 (6709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic de droguri

Peste două kilograme de canabis, găsite în casa şi în maşina unui sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Volovăţ a fost arestat preventiv după ce în casa şi maşina acestuia au fost găsite cantităţi importante de fragmente vegetale de canabis, în jur de 2.300 de grame. Din datele structurilor de combatere a crimei organizate Suceava rezultă că acesta avea pregătită marfa pentru a o vinde.

Pe 23 decembrie, un echipaj de poliţie a oprit în trafic autoturismul condus de Constantin Teodorescu, din Volovăţ. Tânărul avea asupra sa cantitatea de 1.024,1 grame canabis.

În aceeaşi zi, a fost efectuată şi o percheziţie la domiciliul tânărului, ocazie cu care s-a găsit o cantitate şi mai mare de fragmente vegetale.

„La data de 23.12.2017, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1.300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de canabis, precum şi sumele de 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În total, există date că inculpatul Constantin Teodorescu a deţinut în locuinţa sa cantitatea de aproximativ 2.300 grame de canabis, cu scopul de a o oferi spre vânzare, au arătat procurorii DIICOT.

Constantin Teodorescu a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, iar pe 24 decembrie Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava continuă cercetările, pentru a stabili lanţul infracţional al acestei afaceri. De asemenea, având în vedere sumele de bani găsite la percheziţia domiciliară, anchetatorii urmează să stabilească şi ce cantităţi de substanţe interzise au fost comercializate deja.

Suportul de specialitate al acţiunii a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.

La percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste două kilograme de canabis, găsite în casa şi în maşina unui sucevean.
 Vizualizări articol: 4402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste două kilograme de canabis, găsite în casa şi în maşina unui sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei