Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2017 - Anul XXII, nr. 284 (6700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Încă o nenorocire

Şofer mort, după o depăşire imprudentă pe E 85, la Pătrăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer în vârstă de 58 de ani, din oraşul Siret, a murit într-un accident rutier după ce a scăpat de sub control autoturismul pe care îl conducea în timp ce efectua o depăşire. Noua tragedie rutieră, care se adaugă unui şir interminabil de accidente grave, s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe E 85, în apropiere de intersecţia cu drumul judeţean spre Pătrăuţi.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că Gigi Nicolaescu, aflat la volanul unui VW Golf, cu care circula dinspre Rădăuţi spre Pătrăuţi, a intrat în depăşirea mai multor maşini şi, observând că din sens opus vine un alt autoturism, a încercat să facă o manevră de revenire pe bandă, însă nu a reuşit. VW-ul a derapat şi s-a lovit violent de un autoturism Ford care circula regulamentar din sens opus, condus de Alexandru Sănduleac, în vârstă de 26 de ani. În urma impactului, autoturismul VW s-a răsturnat. 

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Suceava, cu echipaj de Descarcerare şi ambulanţă SMURD.

Din păcate, şoferul autoturismului VW era decedat, fiind extras din partea din spate a maşinii. Celălalt conducător auto era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Aflat pe pat de spital, tânărul de 26 de ani care a scăpat cu viaţă a relatat cum s-a petrecut accidentul: „Eu veneam dinspre Suceava, iar el venea dinspre Dărmăneşti. A intrat în depăşire, l-am văzut, iar în momentul în care a vrut să revină a pierdut controlul. Mai întâi s-a dus spre stânga, a tras de volan să revină şi nu a mai avut control. După impactul cu mine maşina condusă de el s-a răsturnat.”

Tânărul şofer a scăpat relativ uşor. Medicul Crina Petronela Harasemiuc, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Suceava, a declarat că pacientul în vârstă de 26 de ani are multiple contuzii, însă era stabil hemodinamic.

Poliţiştii rutieri au demarat cercetări la faţa locului pentru a stabili condiţiile exacte ale producerii accidentului. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, însă din primele cercetări rezultă că bărbatul decedat se face vinovat de tragedie.

Începând din luna octombrie, pe şoselele din judeţ s-au petrecut foarte multe accidente rutiere mortale, unele dintre ele cu mai multe victime. Numai în ultimele zile au mai avut loc încă patru accidente mortale, din care unul cu două persoane decedate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer mort, după o depăşire imprudentă pe E 85, la Pătrăuţi.
 Vizualizări articol: 6793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şofer mort, după o depăşire imprudentă pe E 85, la Pătrăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei