Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2017 - Anul XXII, nr. 284 (6700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

IT

Compania Capgemini îşi începe în această săptămână activitatea în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai mari companii de IT din lume, Capgemini, îşi va începe activitatea în județul Suceava la finalul acestei săptămâni. Deschiderea oficială a noului sediu din Suceava va avea loc vineri. Sediul companiei este situat în incinta Iulius Mall Suceava. Reprezentanții Capgemini au anunțat că noul birou din Suceava a fost realizat pentru a deservi cerințele clienților internaționali ai companiei, iar în momentul de față are peste 50 de angajați, urmând ca numărul acestora să crească semnificativ în viitorul apropiat. Printre invitații la deschiderea oficială a sediului din incinta Iulius Mall se numără managementul Centrului de Infrastructură Capgemini din Europa de Est, reprezentanți ai Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, reprezentanți ai instituțiilor administrative locale şi angajații Centrului de Operațiuni Capgemini din Suceava.

Capgemini anunța la începutul acestui an că la sediul din Suceava al companiei vor fi angajate aproximativ 160 de persoane. Capgemini Group este lider global în domeniul serviciilor de consultanţă, tehnologie şi outsourcing. De precizat că în urmă cu opt ani Capgemini a deschis în Bucureşti o investiţie similară, unde compania prestează servicii de infrastructură şi aplicaţii informatice. Reprezentanții companiei anunțau că la Suceava compania va dezvolta servicii de infrastructură Cloud.

Capgemini are peste 190.000 de angajaţi, este prezentă în peste 40 de ţări, iar anul acesta va împlini 50 de ani de la înfiinţare. Lider global în servicii de consultanţă, tehnologie şi externalizarea serviciilor, Grupul a declarat venituri de 12,5 miliarde de euro în 2016. Împreună cu clienţii săi, Capgemini creează şi livrează soluţii de business, tehnologice şi digitale adaptate nevoilor lor, permiţându-le, astfel, să obţină inovaţie şi competitivitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Capgemini îşi începe în această săptămână activitatea în Suceava.
 Vizualizări articol: 6713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 13 voturi
Compania Capgemini îşi începe în această săptămână activitatea în Suceava5.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei