Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2017 - Anul XXII, nr. 284 (6700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 14 – 20 decembrie

Joi, 14 decembrie

Ștefan Hrușcă, astăzi, pe scena suceveană

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc joi, de la ora 20:00, concertul „Acasă de Crăciun", susținut de artistul Ștefan Hrușcă, „o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră”. Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore, melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”. Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Ștefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului. Biletele costă 80 de lei și 60 de lei pentru elevi, studenți și pensionari și se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrarea B, etajul I, telefon 0230 523 718.

 

Vineri, 15 decembrie

Lansarea cărţii "Suflet perpetuu...", la Biblioteca Bucovinei

La Biblioteca Bucovinei are loc vineri, 15 decembrie, la ora 16,00, în Sala de Artă "Elena Greculesi", lansarea cărţii "Suflet perpetuu...", de Oana Rotariu. Moderator: poeta şi prozatoarea Cristina Hermina Melinte.

 

Magicianul Mario aduce spectacolul ”Magia Crăciunului” la Suceava

Magicianul Mario aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava duminică, 17 decembrie, de la ora 17:00, ”Magia Crăciunului”, un spectacol plin de suspans, emoție și divertisment. Efectele speciale şi iluziile de scenă vor face senzaţie atât printre copiii, cât şi printre adulţii care vor asista la numere de apariţii & dispariţii, zăpada care umple scena la comanda magicianului, evadări din sacul magic şi la numărul de levitaţie „cutia zburătoare”, prezentat pentru prima dată. Moș Crăciun cel Magic, surpriza spectacolului, își va face apariția într-un mod senzațional, la comanda magicianului. Nu ratați un spectacol interactiv pentru toate vârstele, cu umor, muzică în spiritul sărbătorilor de iarnă, dans, emoție și mister. Prețul unui bilet este 10 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Informații și rezervări la telefon 0230 523 718.

 

Luni, 18 decembrie

Concert al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”

Elevii și profesorii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”  Suceava organizează luni, 18 decembrie, un eveniment cultural de binefacere, găzduit de sala cinematografului Modern, de la orele 18.00.

Pe lângă concertul cu specific de Crăciun, evenimentul cuprinde și o expoziție cu vânzare, cu lucrări aparținând elevilor de la clasele de arte vizuale.

Intrarea este liberă, însă se pot face donații de obiecte vestimentare, rechizite, jucării, alimente și bani, toate urmând să fie donate către Centrul de Plasament ”Speranța”.

 

Bal caritabil, organizat de elevii Colegiului „Petru Rareș”

Elevii de clasa a XI-a de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava vor arăta publicului ce înseamnă magia Crăciunului prin prisma binecunoscutei familii Addams.

Spectacolul va avea loc în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19.00, fiind un eveniment care înglobează teatru, muzică, dans, interacțiuni cu publicul și bucuria de a împărtăși magia Crăciunului cu cei din jurul nostru.

Toți banii strânși în cadrul Balului Caritabil de Crăciun organizat de elevii Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava vor fi donaţi unei familii care are neapărată nevoie de ajutor.

 

Artista Ana Cristina Leonte revine la Suceava

Artista Ana Cristina Leonte revine la Suceava, luni, 18 decembrie, cu proiectul Reveries. Vor urca pe scenă A-C Leonte – voce, Albert Tajti – claviaturi, Tavi Scurtu – tobe, Michael Acker – bass.

Concertul are loc la Observatorul Astronomic Suceava, de la ora 19,00, și este gratuit pentru studenți, elevi și pensionari (biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților).
Prețul unui bilet întreg este de 10 lei și se poate achiziționa și on-line de pe ccs-sv.ro sau biletesuceava.ro.

 

Miercuri, 20 decembrie

Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” organizează un bal de caritate

De la ora 18.00, elevii claselor a XI-a de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava organizează balul de caritate „Frica în vacanță”, spectacol ce va aduce în lumina reflectoarelor o colecție de momente artistice specifice acestei perioade.

Banii strânși în urma vânzării biletelor și donațiilor vor fi direcționați către copii care au nevoie de un sprijin de Crăciun. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei