Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2017 - Anul XXII, nr. 284 (6700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Mălini

Bătrână de 78 de ani, violată de un recidivist abia eliberat după o faptă similară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 78 de ani, din comuna Mălini, a fost atacată şi violată în curtea casei sale, în timp ce mergea la toaletă, autorul identificat de poliţie fiind un recidivist condamnat tot pentru viol, eliberat recent din închisoare. 

Marţi dimineaţă, poliţia a fost alertată prin numărul de urgenţe 112 de o femeie din Mălini, care a sesizat că a găsit-o pe vecina ei, femeia de 78 de ani, căzută în curtea locuinţei.

Din declaraţiile bătrânei a rezultat că aceasta se afla afară de câteva ore bune. Victima a relatat că în jurul orei 3.00 din noapte a ieşit din casă pentru a merge la toaletă, moment în care a fost lovită şi a căzut la pământ. Atacatorul a întreţinut un raport sexual normal cu femeia şi apoi a fugit.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu o serie de leziuni, însă nu grave.

Ancheta poliţiştilor a ajuns în scurt timp la un anume Menix Buleţică, în vârstă de 38 de ani, din Mălini, care era eliberat din penitenciar de aproximativ două luni de zile, după ce ispăşise o condamnare tot pentru viol. Suspiciunile poliţiştilor au fost întărite şi de faptul că acesta fusese văzut de mai multe ori în curtea victimei, pe care o ajuta ocazional la treburile gospodăreşti. 

Audiat, suspectul a recunoscut că, după ce a consumat alcool, şi-a pus în gând să facă sex cu bătrâna. El a aşteptat ca femeia să iasă afară, ştiind că aceasta iese foarte dimineaţă pentru a face curat în grajd, i-a pus mâna la gură pentru a nu ţipa, iar apoi a violat-o.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru viol şi violare de domiciliu, fiind introdus în arestul poliţiei judeţene. Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni. 

 

Menix Buleţică, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare, dar eliberat după 3 ani

Menix Buleţică a fost condamnat definitiv, în februarie 2015, la o pedeapsă de 4 ani şi 4 luni de închisoare. Condamnarea a rezultat din pedeapsa pentru o faptă de viol şi una mai veche, iniţial suspendată condiţionat, pentru ucidere din culpă. Individul se afla efectiv după gratii din ziua de 21 octombrie 2014, când a fost arestat preventiv, la puţin timp după comiterea violului. Se poate observa aşadar că acesta a ieşit din penitenciar după aproximativ trei ani, beneficiind de eliberare condiţionată. Cum a călcat în picioare beneficiul eliberării condiţionate, acesta va avea de executat şi restul de pedeapsă rămas de la condamnarea anterioară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 78 de ani, violată de un recidivist abia eliberat după o faptă similară.
 Vizualizări articol: 4234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână de 78 de ani, violată de un recidivist abia eliberat după o faptă similară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei