Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2017 - Anul XXII, nr. 284 (6700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură

Aproape 400 de brazi de Crăciun fără acte legale, confiscați de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Având în vedere apropierea sărbătorii Crăciunului, poliţiştii au intensificat activităţile de control pentru asigurarea legalităţii depozitării, transportului şi comercializării  brazilor de Crăciun.

În timpul zilei de marți, o echipă mixtă formată din polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava, sprijiniți de o grupă de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Suceava, administrată de un localnic de 46 de ani. În urma unor informații, polițiștii au făcut verificări privind legalitatea achiziției, deținerii și comercializării pomilor de Crăciun, ocazie cu care au constatat faptul că, la data de 8 decembrie 2017, bărbatul a achiziționat de la o societate comercială din județul Brăila 400 pomi de Crăciun, fără ca în avizul de însoțire secundar să fie consemnată proveniența și fără a avea valid codul unic generat de aplicația informatică în domeniul silvic. Bărbatul de 46 de ani a pus la dispoziția echipei de control pomii cumpărați, ocazie cu care, în urma inventarierii, s-a constatat faptul că acesta a achiziționat numai 381 de  brazi de Crăciun. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 5.000 de lei, fiind sancționată în același  cuantum și societatea comercială din Brăila, care livrase brazii fără acte de proveniență. De asemenea cei 381 de brazi de Crăciun, în valoare de 15.240 de lei, au fost confiscați, fiind predați în custodie Ocolului Silvic Pătrăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 400 de brazi de Crăciun fără acte legale, confiscați de polițiști.
 Vizualizări articol: 1781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 400 de brazi de Crăciun fără acte legale, confiscați de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei