Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 nov 2017 - Anul XXII, nr. 262 (6678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 16 - 22 noiembrie

Spectacolul „Titanic vals” de Tudor Muşatescu, în două zile pe scena suceveană

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pe 21 şi 22 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Titanic vals” de Tudor Muşatescu. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Mihai Pastramagiu.  Durata spectacolului: 1 h 50 minute (cu pauză). Distribuţie: Spirache - Cezar Amitroaei, Dacia - Crenola Muncaciu, Chiriachiţa – Dan Tudor (actor la Teatrul de Comedie Bucureşti), Sarmisegetuza – Petronela-Lorena Chiribuţă, Gena - Silvia Răileanu, Traian - Petruţ Butuman, Decebal - Dragoş Radu, Petre Dinu - Răzvan Amitroaei, Stamatescu - Bogdan Horga, Nercea - Bogdan Muncaciu, Procopiu - Florin Aioniţoaei, Vecinul - Traian Andrii. Biletele costă 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau de la difuzorii din şcoli. Informaţii la telefon: 0230 523 718.

 

Expoziție de pictură și grafică, la Iulius Mall

În această perioadă, clienții Iulius Mall Suceava pot admira o expoziție de pictură și grafică. „Impresii cromatice” reunește lucrări semnate de tineri artiști de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” și de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Suceava.

 

Joi, 16 noiembrie

Spectacolul „Central Park”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

Spectacolul „Central Park”, o comedie de Woody Allen, din distribuţia căruia fac parte actorii Florin Busuioc (Busu), Andreea Grămoşteanu, Adelaida Zamfira, Bogdan Talaşman şi Ioana Mărcoiu, va avea loc, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Regia spectacolului este semnată de Dragoş Câmpan. Din ce ne-au spus organizatorii, în “Central Park”, Woody Allen ne spune în stilul său extrem de comic povestea a două cupluri newyorkeze infidele. Biletele se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, str. Ştefan cel Mare, nr. 20 A, şi costă 60 şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Telefon: 0230 523 718.

 

Sâmbătă, 17 noiembrie

Întâlnire cu CRBL, cu ocazia Turneului Național de Kendama, la Iulius Mall

Iubitorii jocului japonez kendama vor avea ocazia, de la ora 17.00, la etajul Iulius Mall Suceava, să îl întâlnească pe CRBL, renumit pentru abilitățile sale și pentru susținerea și promovarea acestei activități. Participanții își vor putea exersa mișcările și vor învăța trucuri noi. Evenimentul face parte din Turneul Național de Kendama, organizat de CRBL, în parteneriat cu Auchan România. Astfel, cei dornici se pot înscrie în competiție, începând cu ora 15.00. Nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanți, iar cei mai buni patru jucători vor merge în marea finală, care va avea loc în București, pe 15 decembrie 2017.

 

Atelier de creație pentru copii şi atelier tematic pentru adulți

Pentru cei mai mici dintre vizitatorii Iulius Mall Suceava continuă atelierele de creație, atât de îndrăgite. De la orele 14.00 și 15.00, specialiștii Creativ & Deco vor fi pregătiți să îi învețe cum să realizeze rame foto din lemn, cu decoruri desprinse din povești. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, așa că prichindeii nu trebuie să aducă decât voie bună și imaginație. La final, obiectele meșteșugite cu migală le vor fi oferite cadou ștrengarilor. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Întâlnirile creative sunt îndrăgite de prichindei, dar și de cei mari. Tot sâmbătă, la Iulius Mall se va desfășura un atelier tematic pentru adulți. Workshopul va avea loc în sala de conferințe de la etaj și va dura două ore. Îndrumători vor fi artiștii plastici Oana Miron și Roxana Bliorțu, iar participanții vor învăța tehnica picturii pe pânză. 

 

Duminică, 19 noiembrie

Spectacol folcloric, la Casa de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 16:00, solista de muzică populară Angelica Flutur, născută la Ciumârna – Vatra Moldoviţei, vă invită la un spectacol de muzică populară, cu mulţi invitaţi de seamă, prilej cu care îşi va lansa noul CD, care se numeşte „Pe Obcini în Bucovina”. Intrarea se face pe bază de invitaţii.

 

Piesa „Păcală și Tândală la școală”, la Iulius Mall

De la ora 16.00, prichindeii se vor întâlni la Iulius Mall cu cele mai iubite personaje populare autohtone, în piesa „Păcală și Tândală la școală”. Spectacolul este susținut de actorii Teatrului Ateneul din Iași.

 

Luni, 20 noiembrie

Piesa de teatru „Un bărbat pentru Sara”

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”. Piesa lui Sam Bobrick, un veteran al scenei americane, cu sute de reprezentaţii de succes pe Broadway, este alegerea producătorului Mişu Predescu şi a regizorului Claudiu Goga. Protagoniştii spectacolului sunt actorii Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile. Biletele costă 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

 

Marţi, 21 noiembrie

Concert de blues cu Rareş Totu, la USV

Casa de Cultură a Studenţilor organizează marţi, 21 noiembrie, concertul de blues „Midnight sun”, susţinut de Rareş Totu, feat. Dean Bowman (SUA).

Evenimentul se va desfăşura în Auditoriumul ”Joseph Schmidt”, de la ora 19.00.
Preţul unui bilet este de 10 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari, acestea putând fi achiziţionate de la sediul instituţiei.
Preţul unui bilet întreg este de 20 de lei şi poate fi procurat şi on-line, de pe ccs-sv.ro.

 

Miercuri, 22  noiembrie

Concert de muzică clasică al Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi

Orchestra de cameră a Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu” Iaşi va susţine un concert de muzică clasică, miercuri, 22 noiembrie, în Auditoriumul ”Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare”.

Spectacolul va începe la ora 19.00, fiind organizat de Casa de Cultură a Studenţilor.

Din program: W.A. Mozart - Divertisment KV 136, Benjamin Britten - Simfonia Simpla op. 4, Josef Suk - Serenada pentru Orchestra de Coarde op. 6.
Preţul unui bilet este de 10 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari sau 20 de lei biletul întreg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei