Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 nov 2017 - Anul XXII, nr. 262 (6678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchete

Două accidente, cercetate de poliţişti în cadrul unor dosare penale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente cărora le-au căzut victime doi bărbaţi sunt cercetate de poliţişti în cadrul unor dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Marţi dimineaţă, înainte de ora 12.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 76 de ani, din Vama, a ajuns la spital după ce a căzut de pe un pod din zona Sălătruc. El fusese diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, policontuzionat, fractură cervicală stângă şi fractură omoplat prin cădere de la înălţime, poliţiştii demarând imediat cercetările la faţa locului. În urma audierilor făcute, s-a stabilit faptul că victima deţine o stână în zona respectivă împreună cu soţia, iar în momentul în care oile se deplasau pe podul aflat în apropierea stânii, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe pod, lovindu-se de pietrele aflate sub podeţ. El a primit îngrijiri medicale la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, poliţiştii continuând cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 16.30, poliţiştii din Marginea au fost anunţaţi despre producerea unui grav accident, în care un bărbat şi-a prins piciorul într-un utilaj agricol. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe bărbatul de 45 de ani din zona Dorneşti, unde avusese loc accidentul, şi l-a transportat la spitalul din Rădăuţi, unde medicii l-au diagnosticat cu fractură deschisă gambă dreapta. Cercetările întreprinse la faţa locului au arătat că bărbatul plecase împreună cu fiul său de 19 ani pe un teren agricol din localitate la împrăştiat gunoi, cu ajutorul unui tractor agricol ce avea ataşată o remorcă pentru împrăştiat gunoi. La un moment dat, sistemul de împrăştiere a gunoiului din capătul remorcii s-a blocat, iar bărbatul a coborât din tractor şi s-a urcat în remorcă pentru a împinge gunoiul cu piciorul. În acel moment a alunecat, iar piciorul drept i-a fost prins între melcii verticali ai remorcii, rănindu-se grav. Fiul său s-a urcat imediat în tractor şi a oprit motorul, după care i-a acordat primul ajutor tatălui său. Leziunile suferite de bărbat sunt foarte grave şi necesită pentru vindecare mai mult de 90 de zile, existând posibilitatea pierderii piciorului drept. Bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri de specialitate, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente, cercetate de poliţişti în cadrul unor dosare penale.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente, cercetate de poliţişti în cadrul unor dosare penale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei