Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2017 - Anul XXII, nr. 257 (6673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Un bărbat din Ostra a fost stâlcit în bătaie de câţiva indivizi, ajungând în stare gravă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Ostra, a ajuns în stare gravă duminică seara la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de câţiva indivizi. În timp ce mergea spre casă, asupra bărbatului s-a abătut o ploaie de lovituri, din partea unor indivizi cu care acesta se afla în conflict de mai multă vreme, el rămânând aproape inconştient la pământ. Un echipaj al ambulanţei l-a transportat la spitalul din Gura Humorului, unde medicii au decis transferarea acestuia la Suceava, pentru investigaţii de specialitate.

 

Bătut în plină stradă de agresori cu care se afla în conflict de mai mult timp

Incidentul căruia i-a căzut victimă Gavriluţ Flocea, în vârstă de 39 de ani, a avut loc pe drumul judeţean 177A, duminică seara, în jurul orei 22.30. În timp ce bărbatul se întorcea de la cârciumă spre casă, fiind în stare de ebrietate, a fost atacat de câţiva indivizi, care au smuls lemne dintr-un gard şi l-au luat la bătaie. Agresorii i-au aplicat atât de multe lovituri peste cap, torace, abdomen, mâini şi picioare încât l-au lăsat aproape inconştient la marginea drumului, după care s-au făcut nevăzuţi.

Cei care au văzut bărbatul zăcând pe caldarâm au sunat la 112, un echipaj al ambulanţei transportându-l de urgenţă la Gura Humorului. Medicii de aici au decis că bărbatul trebuie transportat la Spitalul Judeţean Suceava, din cauza stării grave în care se afla. El a ajuns în jurul orei 00.30 la Suceava, unde medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fractură gambă stângă, plăgi cot şi mâna dreaptă, contuzii mâna stângă, echimoze coapsă şi gambă dreaptă, fiind internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului. Starea de sănătate gravă a bărbatului a necesitat o intervenţie chirurgicală, acesta având o ruptură de rinichi. În urma intervenţiei, bărbatului i-a fost extirpat rinichiul drept, el rămânând invalid. În afară de asta, el are o fractură la antebraţ, fracturi costale dreapta şi o contuzie hepatică.

 

Poliţiştii au dat în scurt timp de urmele agresorilor

Cercetările făcute de poliţişti au dus în scurt timp la identificarea agresorilor, fiind vorba de doi bărbaţi din vecinătate, cu care victima se afla în conflict de mai mult timp. Cei doi, Dorel Cocîrdan, de 47 de ani, şi Andrei Cocîrdan, de 21 de ani, au fost deja audiaţi de poliţiştii Postului de Poliţie Ostra, pe numele celor doi fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Oamenii legii spun că între agresori şi victimă exista un conflict mai vechi, ei nefiind la prima agresiune comisă de unii împotriva celorlalţi. În urmă cu câtva timp, unul dintre agresori a fost bătut la rândul său de Gavriluţ Flocea, fără a depune însă plângere la poliţie. De astă dată, însă, rănile cauzate victimei au fost mult mai grave, medicii legişti şi procurorii urmând a hotărî dacă viaţa lui Flocea a fost pusă în pericol.

 

Rudele victimei cred că au fost mai mulţi agresori, însă sunt acoperiţi de cei doi

Rudele lui Gavriluţ Flocea cred însă că halul în care a ajuns bărbatul nu se datorează numai celor doi indivizi, ci au fost mai mulţi implicaţi în agresiune. Rudele victimei recunosc că între ei e un conflict mai vechi, însă ”nu aşa trebuia rezolvată problema. Chiar dacă s-au mai bătut între ei, fratele meu nu le-a dat cu parul să-i omoare. Dacă a fost un conflict violent între ei, trebuiau să facă plângere la poliţie şi vinovatul să plătească, nu să îl aştepte noaptea pe drum şi să-l omoare în bătaie. A fost operat şi i-au scos un rinichi, stă în pat ca o legumă şi nu se poate mişca...”, a declarat Gheorghe Flocea, fratele victimei.

 

Poliţiştii au demarat o anchetă şi aşteaptă concluziile medico-legale

Cei doi autori ai agresiunii au fost deja audiaţi de poliţişti, urmând ca victima să stea şi ea de vorbă cu poliţiştii, când starea de sănătate îi va permite acest lucru. Dosarul penal deschis a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care aşteaptă acum concluziile medico-legale din partea medicilor spitalului şi a medicilor legişti. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, încadrarea juridică ar putea fi schimbată în vătămare corporală. Cei doi agresori sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate, urmând ca procurorii să ia o hotărâre în ceea ce priveşte luarea unei măsuri preventive asupra lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Ostra a fost stâlcit în bătaie de câţiva indivizi, ajungând în stare gravă la spital.
 Vizualizări articol: 7395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Un bărbat din Ostra a fost stâlcit în bătaie de câţiva indivizi, ajungând în stare gravă la spital4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele din bulgur (fără prăjire sau coacere) Sunt o versiune mai uşoară şi foarte economică de chifteluţe gustoase, care se prepară foarte simplu şi rapid. Bulgurul îl găsim la magazinele naturiste şi este un fel de grâu care a fost prefiert, apoi uscat şi măcinat, deci nu necesită... Citeşte