Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2017 - Anul XXII, nr. 257 (6673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă o încercare

Direcţia de Sănătate Publică Suceava are un nou director executiv cu delegaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava este, prin delegare de atribuţii, Sebastian Petru Jureschi, inspector în cadrul instituţiei, la Serviciul de Control al Sănătăţii Publice. Jureschi lucrează la DSP din anul 1999, când și-a început activitatea ca asistent principal la Compartimentul de Sănătate Publică din Câmpulung Moldovenesc. Din 2005 a venit la Suceava, la serviciul similar, ca asistent inspector. În urmă cu 3 ani, a absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie a Universităţii ”Spiru Haret” București.

Ordinul de delegare a atribuţiilor specifice funcţiei de director executiv, semnat de ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost trimis la DSP Suceava miercuri, 8 noiembrie a.c., la ora 16.00. Anterior, delegarea atribuţiilor a fost către medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, director adjunct.

Noul director executiv al DSP, Sebastian Petru Jureschi, ne-a declarat, ieri, că și-a dorit să ocupe această funcţie, pe care spune că o va îndeplini ”cu seriozitate și responsabilitate”, dar nu s-a putut prezenta la concursurile organizate în acest scop de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici deoarece nu îndeplinea condiţiile de studii.

 

”Eu am trimis CV-ul în urmă cu 3-4 săptămâni la minister și am scris că doresc să ocup această funcţie”

Cel mai recent concurs de ocupare a funcţiei de director al DSP a fost organizat în data de 12 septembrie a.c..”La data concursului nu puteam să particip, nu îndeplineam condiţiile de studii. Se cerea și master. La următorul concurs mă voi înscrie”, a spus Sebastian Petru Jureschi.

În perioada 2016-2017, el a urmat studii masterale în control și expertiza produselor alimentare la Facultatea de Inginerie Alimentară din Cadrul Universităţii ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Întrebat cum a ajuns CV-ul lui pe masa ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, Sebastian Jureschi a răspuns: ”Eu am trimis CV-ul în urmă cu 3-4 săptămâni la minister și am scris că doresc să ocup această funcţie. Ieri (n.r. - miercuri) a venit numirea”.

El a mai declarat că nu face parte din nici un partid, dar spune că dacă, totuși, în ecuaţia numirii sale în funcţie ar fi existat și o componentă politică, susţinerea ar fi venit de la PSD, nu de la ALDE. Jureschi este al doilea director DSP, după Andrei Ianovici, care nu este absolvent al facultăţii de medicină. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia de Sănătate Publică Suceava are un nou director executiv cu delegaţie.
 Vizualizări articol: 4978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Direcţia de Sănătate Publică Suceava are un nou director executiv cu delegaţie1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele din bulgur (fără prăjire sau coacere) Sunt o versiune mai uşoară şi foarte economică de chifteluţe gustoase, care se prepară foarte simplu şi rapid. Bulgurul îl găsim la magazinele naturiste şi este un fel de grâu care a fost prefiert, apoi uscat şi măcinat, deci nu necesită... Citeşte