Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2017 - Anul XXII, nr. 257 (6673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Comisarul-şef Toader Buliga, împuternicit şase luni la comanda IPJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava va fi asigurată, cel puţin în următoarele şase luni de zile, de comisarul-şef Toader Buliga. Printr-o decizie a Inspectoratului General al Poliţiei Române, comisarul-şef Toader Buliga a fost împuternicit la comanda poliţiei judeţene pe o perioadă de şase luni de zile, începând cu data de 6 noiembrie.

Comisarul-şef Toader Buliga asigură conducerea IPJ Suceava de la 1 august. Până pe 6 noiembrie, acesta era împuternicit însă doar ca adjunct la comanda IPJ Suceava şi din această postură avea şi drept de semnătură ca inspector-şef.

Toader Buliga este singurul ofiţer care a mai rămas la comanda IPJ Suceava după valul de pensionări din ultima perioadă de timp.

Practic, poliţia judeţeană este condusă de un singur ofiţer, în loc de trei. Organigrama IPJ Suceava cuprinde un post de inspector-şef şi două de adjunct al inspectorului-şef. De ani de zile, însă, schema nu a mai fost ocupată complet.

Ofiţerul în vârstă de 41 de ani lucrează în poliţie din 1995. A început la Poliţia de Frontieră din judeţul Suceava, fiind apoi încadrat la Inspectoratul General al Poliţiei Române, la sediul central al Direcţiei Generale Anticorupţie şi în aparatul central al Ministerului de Interne. După zece ani petrecuţi la structuri de poliţie centrale, ofiţerul a revenit acasă, la Suceava, în 2009. El a fost şef al Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava până în noiembrie 2016, când a fost împuternicit pentru prima dată ca adjunct al inspectorului-şef al IPJ Suceava. A urmat, în mai 2017, o nouă împuternicire, de adjunct al IPJ Suceava pe linie de ordine publică şi poliţie rutieră, postură din care a preluat şi comanda IPJ Suceava

Inspectoratul General al Poliţiei Române a avut în acest an o tentativă de a găsi un inspector-şef al IPJ Suceava care să ocupe definitiv funcţia, prin concurs. Marea surpriză a fost că pentru concursul programat pe 15 iunie a.c. nici un ofiţer nu a depus dosar de candidat. În aceste condiţii, concursul nu a mai avut loc.

În ultimii ani, conducerea IPJ Suceava a fost asigurată mai tot timpul prin împuterniciri pe câte şase luni de zile. Lunga perioadă de instabilitate a început practic după ce inspectorul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ a fost suspendat din funcţie după ce a fost trimis în judecată într-un dosar de corupţie al DNA, dosar aflat încă pe rolul instanţelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Toader Buliga, împuternicit şase luni la comanda IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 4731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comisarul-şef Toader Buliga, împuternicit şase luni la comanda IPJ Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele din bulgur (fără prăjire sau coacere) Sunt o versiune mai uşoară şi foarte economică de chifteluţe gustoase, care se prepară foarte simplu şi rapid. Bulgurul îl găsim la magazinele naturiste şi este un fel de grâu care a fost prefiert, apoi uscat şi măcinat, deci nu necesită... Citeşte