Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2017 - Anul XXII, nr. 257 (6673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

"Fii o voce, nu ecou!"

Eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia IDEva, Asociaţia TMS şi Liliana Vîntur - Beauty Consultant organizează marți, 5 decembrie, de la ora 18.30, la Hotel Bucovina, conferința "Fii o voce, nu ecou!", eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi. Organizatorii anunţă că: "este important să investeşti în tine ... ca să fii, să devii ... La fel de important este şi să investeşti în ceilalţi din ce eşti, din ce ai devenit - iar asta înseamnă să te dăruieşti altora! Luminii îi pasă, nu se ține ascunsă sub obroc, lumina luminează în jur, inspiră, deschide drumuri, călăuzeşte ... şi se face auzită, devine o voce! Ades invocată, criza modelelor este una falsă ... Modelele pozitive există şi strălucesc, sunt voci puternice! Ne propunem, prin evenimente sub genericul Fii o voce, nu ecou, să aducem în prim plan astfel de voci care să vorbească şi să se facă astfel cunoscute, să fie auzite, să inspire, să dea curaj, voci care să ajute pe alții să fie, să devină, să îşi descopere propria voce! Vrem în acelaşi timp să fim cu toții voci pentru cei pe care necazul, durerea, suferința i-au lăsat fără glas. Vrem să fim vocea suferinței lor, voci în sprijinul lor". Evenimentul de pe 5 decembrie este unul caritabil. Suma rezultată din vânzarea biletelor care asigură accesul la eveniment va fi donată pentru susținerea terapiei copiilor cu dizabilități de la Centrul de Terapie „Steaua Speranţei” din Suceava. Vor susţine discursuri prof. Liliana Romaniuc - ”Salvați de... educație!”, dr. Mihai Tudor Bălinişteanu -  „Coregrafii sociale”, diamond director Oriflame Liliana Vîntur – „Exercițiu de conștientizare", actorul Adrian Loghin - „Să faci sau să vezi, Să știi sau să crezi" şi psihologul Irina Anda Babău - „Viața ca un sport”. Evenimentul se bucură și de prezența sopranei Marilena Chircă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele din bulgur (fără prăjire sau coacere) Sunt o versiune mai uşoară şi foarte economică de chifteluţe gustoase, care se prepară foarte simplu şi rapid. Bulgurul îl găsim la magazinele naturiste şi este un fel de grâu care a fost prefiert, apoi uscat şi măcinat, deci nu necesită... Citeşte