Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2017 - Anul XXII, nr. 229 (6645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Peste 250 de plăcuţe reflectorizante, montate pe căruţele identificate în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au organizat, săptămâna trecută, mai multe acţiuni pe drumurile din judeţ prin care au încercat să-i responsabilizeze pe căruţaşi cu privire la riscul din traficul rutier. Acţiunea a avut şi o parte concretă, pe căruţele identificate în trafic fiind montate peste 250 de plăcuţe reflectorizante.

Acţiunea poliţiei a venit în contextul în care pe perioada lunilor de toamnă se constată o creştere a numărului de căruţe care circulă pe drumurile publice, acestea transportând produse agricole, dar şi lemne de foc necesare perioadei de iarnă.

De asemenea, în cazul mai multor accidente recente în care au fost implicate căruţe acestea nu erau semnalizate. Pe lângă problema semnalizării atelajelor hipo, o alta, cel puţin la fel de mare, este legată de consumul de alcool al căruţaşilor.

Acţiunile de săptămâna trecută au avut loc pe mai multe drumuri naţionale, precum şi pe drumuri secundare, pe raza localităţilor Mitocu Dragomirnei, Pătrăuţi, Dărmăneşti, Măriţei, Dănila, Româneşti, Milişăuţi, Bădeuţi, Ilişeşti, Ciprian Porumbescu, Suceviţa, Horodnic de Sus. Localităţi în care, în general, sunt multe atelaje hipo în trafic.

„Au fost montate peste 250 de plăcuţe reflectorizante, au fost distribuite veste reflectorizante şi materiale de informare cu conţinut educativ. Peste 300 de conducători de atelaje hipo au fost instruiţi cu privire la măsurile de prevenire a accidentelor rutiere”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul poliţiei judeţene.

La acţiune a participat activ şi Brian Douglas, englezul care reprezintă o fundaţie ce s-a implicat direct în acţiuni de prevenire a accidentelor cu căruţe în judeţul nostru. De altfel, plăcuţele reflectorizante care se montează în partea din spate a atelajelor hipo sunt tot o donaţie a fundaţiei olandeze reprezentate de englezul Brian Douglas.

În ultimii ani, mii de astfel de plăcuţe au fost distribuite celor care se deplasează cu căruţe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 250 de plăcuţe reflectorizante, montate pe căruţele identificate în trafic.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 250 de plăcuţe reflectorizante, montate pe căruţele identificate în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei