Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2017 - Anul XXII, nr. 229 (6645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţii

Liceenii suceveni pot propune proiecte de dezvoltare locală în cadrul unui concurs al Comisiei Europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceenii suceveni din clasele IX-XI sunt invitaţi să răspundă la o nouă provocare lansată de reprezentanţa Comisiei Europene în România şi să participe la concursul “Lider European”, în cadrul căruia să propună proiecte care să răspundă oportunităţilor sau problemelor existente în comunităţile locale.

Proiectele vor fi elaborate în echipă, iar cele mai bune opt propuneri înscrise pe platforma online http://europacasanoastra.ro/vor fi premiate, iar echipele clasate pe primele trei locuri vor fi invitate să îşi prezinte proiectele în faţa juriului, la Bucureşti. Concursul face parte din campania educaţională pe teme europene "Europa, casa noastră", o iniţiativă susţinută de Ministerul Educaţiei.

Potrivit organizatorilor, „Competiţia <Lider European> se adresează elevilor de liceu din clasele IX-XI, care trebuie să alcătuiască echipe formate din patru membri şi un profesor coordonator pentru a participa. Înscrierea se va realiza de către profesor, până la 20 octombrie 2017, ora 23.59, pe platforma www.europacasanoastra.ro. Ulterior, fiecare echipă înscrisă trebuie să pregătească şi să încarce pe site prezentarea proiectului propus, nu mai târziu de 6 noiembrie 2017, ora 23.59”.

Concursul se concentrează pe dezvoltarea de proiecte în oricare dintre domeniile social, cultural, afaceri/economic şi de mediu (de exemplu: asistenţă pentru vârstnici, reciclarea materialelor, sănătate, asistenţă socială, educaţie, evenimente de integrare culturală etc.).

Competiţia îşi propune să dezvolte abilităţile de leadership şi de vorbire în public ale elevilor, spiritul de echipă şi capacitatea de a mobiliza grupuri de oameni pentru a lucra împreună în beneficiul propriei comunităţi. Obiectivul concursului este de a promova valorile Uniunii Europene în rândul tinerilor, în contextul activităţilor legate de tematica europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii suceveni pot propune proiecte de dezvoltare locală în cadrul unui concurs al Comisiei Europene.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceenii suceveni pot propune proiecte de dezvoltare locală în cadrul unui concurs al Comisiei Europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei