Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2017 - Anul XXII, nr. 229 (6645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Maşina unei poliţiste de frontieră, distrusă cu un topor

Luni, 9 Octombrie 2017 (13:23:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O tânără din comuna Brodina, angajată ca agent de poliţie de frontieră, a fost victima unui atac în stil mafiot, de intimidare. Sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, la puţin timp după ce Loredana Pentiuc a ieşit din tura de serviciu, autoturismul personal, un Audi A3, a fost vandalizat cu un topor. Loredana Pentiuc, agent la Sectorul de Poliţie de Frontieră Brodina, se afla în casa unei nepoate din Brodina şi a lăsat maşina parcată în faţa porţii, la marginea drumului.La un moment din casă s-au auzit zgomote puternice. Când a ieşit afară femeia a găsit sparte toate gemurile laterale şi luneta autoturismului. De asemenea, roţie erau înţepate, iar elemente de caroserie degradate, prin lovire cu un corp contondent, după toate probabilităţile un topor. Pe 16 septembrie, când se afla în timpul liber, femeia a fost acostată de un bărbat din Brodina care i-a sugerat că ar avea legătură cu o confiscare de ţigări de contrabandă, iar „lucrurile nu vor rămâne aşa”. Tânăra poliţistă şi-a informat superiorii la vremea respectivă, fără a depune plângere pentru ameniţare. După incidentul de sâmbătă seară, Loredana Pentiuc a depus plângere penală pentru infracţiunea de distrugere. Procurorii urmează să stabilească dacă fapta se încadrează şi la ultraj. Problema principală rămâne însă de identificare a autorului şi de stabilire a mobilului faptei. Tânăra lucrează de şapte luni de zile la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, unde efectuează supraveghere şi control la frontieră.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unei poliţiste de frontieră, distrusă cu un topor.
 Vizualizări articol: 5331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maşina unei poliţiste de frontieră, distrusă cu un topor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei