Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2017 - Anul XXII, nr. 229 (6645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

20-22 octombrie

Concursuri de orientare sportiv-turistică şi ecologie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Fălticeni se desfăşoară, în perioada 20-22 octombrie, două concursuri interjudeţene organizate de Clubul Copiilor Fălticeni şi la care şi-au anunţat participarea peste 100 de elevi şi cadre didactice din toată ţara.

Concursul Interjudeţean de orientare sportiv-turistică Cupa “Dumbrava Minunată”, ajuns la ediţia a IV-a, este inclus în Calendarul Naţional al Activităţilor Educative Extraşcolare şi are un caracter aplicativ, de orientare cu ajutorul busolei şi al hărţilor. Concursul are programate două etape, una într-o pădure din zona Fălticeni şi una în interiorul municipiului Fălticeni. Mişcarea în cadrul natural şi cunoaşterea acestui colţ de ţară în spirit ecologist şi sportiv se numără printre obiectivele concursului.

Concursul Interjudeţean de educaţie ecologică “O lume mai curată, o lume mai bună” are ca punct de pornire proiectul cu acelaşi nume iniţiat de prof. dr. Marcel Porof, prin care elevii şi profesorii au ecologizat zone din oraş. Din anul şcolar 2010-2011 a fost inclus de Ministerul Educaţiei în calendarul activităţilor extracurriculare. În acest an, ediţia a VIII-a a Concursului Interjudeţean de educaţie ecologică “O lume mai curată, o lume mai bună”, desfăşurat în perioada 20-22 octombrie, va reuni la Fălticeni 50 de profesori şi elevi din toată ţară. Prin vizitele pe care le vor efectua la cele patru muzee şi participarea la evenimentele găzduite de municipiul Fălticeni în zilele de 20 şi 22 octombrie, cei 50 de tineri ecologişti pot contribui la promovarea imaginii localităţii de pe Şomuz.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursuri de orientare sportiv-turistică şi ecologie.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursuri de orientare sportiv-turistică şi ecologie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei