Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2017 - Anul XXII, nr. 221 (6637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Festivalul Naţional de Folclor „Toamnă, Toamnă, Ruginie”, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, Iulius Mall Suceava va găzdui cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Toamnă, Toamnă, Ruginie”. Evenimentul va avea loc la parterul mallului, în zona magazinului H&M. La festival vor participa copii cu vârsta între 6 şi 13 ani, membri ai cercurilor artistice din palatele şi cluburile de profil, precum şi de la instituţii de învăţământ din ţară. Sâmbătă, în prima zi de festival, copiii vor urca pe scenă de la ora 10.30 şi vor concura la secţiunile de muzică pop, muzică populară şi solişti. Cei mai talentaţi prichindei vor fi premiaţi, iar seara se va încheia cu recitaluri, programate de la ora 18.30. Şi duminică va fi o zi plină la Iulius Mall. Solişti şi ansambluri vor încânta publicul cu muzica şi dansurile lor de la ora 11.00.

Tot sâmbătă, copiii primesc invitaţie la atelierul de creaţie de la Iulius Mall. Părinţii care vor să le ofere năzdrăvanilor posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-un mod interactiv şi amuzant îi pot aduce pe prichindei la activitatea ce se va desfăşura de la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Alături de alţi ştrengari de vârsta lor, cei mici vor învăţa cum să realizeze decoraţiuni de toamnă, sub atenta supraveghere şi îndrumare a specialiştilor Creativ & Deco. Materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. La final, participanţii îşi vor lua creaţiile acasă, pentru a-şi înfrumuseţa camera sau spaţiul de joacă.

De la ora 16.30, la Iulius Mall Suceava distracţia celor mici continuă cu o călătorie în lumea poveştilor. În zona magazinului H&M, de la parterul mallului, Teatrul Zbribulici va pune în scenă piesa „Scufiţa Roşie şi lupul cel fricos”. Copii, părinţi şi bunici, cu toţii vor afla prin ce peripeţii a trecut Scufiţa Roşie, într-o readaptare a cunoscutei poveşti. Evenimentul este unul interactiv, micii spectatori fiind invitaţi să cânte şi să danseze împreună cu personajele de pe scenă. Artiştii de la Teatrul Zbribulici se vor asigura că cei mici se vor distra şi vor descoperi lucruri noi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional de Folclor „Toamnă, Toamnă, Ruginie”, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Naţional de Folclor „Toamnă, Toamnă, Ruginie”, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei