Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2017 - Anul XXII, nr. 221 (6637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zbor

Asociaţia Sportivă „Cumullus” Suceava reia cursurile de parapantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Sportivă de Zbor cu Parapanta „Cumullus” Suceava va relua, de la începutul lunii octombrie, cursurile teoretice şi practice pentru cei care vor să înveţe acest sport. Preşedintele asociaţiei, Ciprian Paşcanu, unul dintre cei mai experimentaţi practicanţi ai acestui sport din judeţul Suceava, a precizat că perioada cursurilor va fi între 1 octombrie – 1 noiembrie 2017. Cursurile teoretice se vor desfăşura în sala de curs a Asociaţiei „Cumullus”, de pe str. Cernăuţi, nr. 11, din municipiul Suceava, în timp ce cursurile practice vor avea loc pe pantele de şcoală din apropierea Sucevei, precum şi în zona montană a judeţului, în apropierea localităţilor Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Straja.

Preţul pentru un curs organizat de Asociaţia „Cumullus” este de 2.700 de lei, pentru o persoană, iar opţional se poate organiza o tabără de zbor pentru consolidarea cunoştinţelor acumulate pe perioada cursului. Ciprian Paşcanu a precizat că cei care vor să se înscrie la acest curs trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani, să aibă o stare medicală, fizică, dar şi psihică bună, şi să deţină o poliţă de asigurare de accidente, aceasta putându-se încheia şi la începutul cursului. Pentru cursurile teoretice, Asociaţia „Cumullus” va pune la dispoziţia participanţilor sala de curs, manualele necesare, precum şi materiale foto şi video de învăţare. La cursurile practice, participanţii vor primi echipamente de zbor omologate şi verificate în vederea efectuării zborurilor de şcoală. În preţul cursului nu este inclus transportul cursanţilor la locurile de zbor şi nici preţul poliţei de asigurare de accidente. De asemenea, pentru cursanţii care provin din zone mai îndepărtate de Suceava, Asociaţia „Cumullus” va asigura mijloace de cazare gratuite în sediul şcolii. Cei care vor să se înscrie la cursurile de parapantă pot suna la numerele de telefon 0724.50.11.75 sau 0049.151.453.82.302, informaţii putând fi obţinute şi la www.cumullus.ro, www.cumullus.de, sau pe e-mail, la adresele office@cumullus.ro sau office@cumullus.de.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţia Sportivă „Cumullus” Suceava reia cursurile de parapantă.
 Vizualizări articol: 1746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociaţia Sportivă „Cumullus” Suceava reia cursurile de parapantă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei