Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2017 - Anul XXII, nr. 221 (6637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tradiţii

Festivalurile „Drumul Lemnului” şi „Târgul Lăptarilor” vor avea loc duminică, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, alături de Consiliul Judeţean Suceava şi Asociaţiile „Piatra Şoimului”, „Noua Fermă” şi „Izvorul Alb”, organizează în acest an a VII-a ediţie a Festivalului „Drumul Lemnului” şi a XVII-a ediţie a tradiţionalului „Târg al lăptarilor”. Deschiderea oficială a celor două evenimente va avea loc duminică, 1 octombrie 2017, începând cu ora 11.00, pe stadionul municipal „Rarăul”. Potrivit primarului din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, participanţii la cele două evenimente vor putea vizita standuri cu animale de rasă, bovine, ovine, cabaline, canide, demonstraţii ale meşterilor populari, expoziţii de artă culinară tradiţională din Bucovina, produse de stână, cât şi un spectacol susţinut de artişti din zonă, alături de invitaţii acestora. „Acest târg de toamnă organizat în municipiul nostru este şi un bun prilej de a cunoaşte vechile ocupaţii ale câmpulungenilor, dar şi de promovare a lor”, a spus primarul Mihăiţă Negură.

După deschiderea oficială, va urma vizitarea standurilor participanţilor, iar apoi festivitatea de premiere a participanţilor la „Târgul Lăptarilor”.

De la ora 13:00 şi până la ora 18:00, vor avea loc demonstraţiile şi expoziţiile meşterilor populari, expoziţii de artă culinară din Bucovina, de utilaje, expoziţiile de animale de rasă şi degustări de produse de stână. Tot de la ora 13:00 şi până la ora 20:30 vor avea loc şi spectacolele folclorice, care vor fi susţinute de numeroşi artişti populari, printre care buciumaşii din Câmpulung Moldovenesc, orchestra „Doina Rarăului”, Nicoleta Hafiuc, Ansamblul „Arcanul” Fundu Moldovei, grupul vocal-instrumental „Piatra Şoimului” Câmpulung Moldovenesc, Elisa Hechelciuc, Cătălin Maximiuc, Geta Zbranca, Liliana Coca, Cornelia Ştefan, ansamblurile folclorice „Flori de Bucovina” Pojorâta, „Malo Pojana” Poiana Micului, „Huţulca” Frumosu şi „Cetina” Vama. Invitaţii speciali care vor susţine recitaluri vor fi Ana Ilca Mureşan, Cătălin Maximiuc şi Pamfil Roată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalurile „Drumul Lemnului” şi „Târgul Lăptarilor” vor avea loc duminică, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalurile „Drumul Lemnului” şi „Târgul Lăptarilor” vor avea loc duminică, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei