Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2017 - Anul XXII, nr. 221 (6637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nemţii au pierdut cursa înarmărilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate că tot podiumul din Bundesliga va ceda în Europa, dar cred că fotbalul german e mai sănătos decât altele. Borussia Dortmund a fost pusă la respect de Real Madrid, ceea ce totuşi nu ar trebui să surprindă. Jucătorul reprezentativ al nemţilor, vedeta, starul – sau cum vrem să-i spunem – nu bifează mai mult de jumătate din meciurile unui sezon! Iată, Reus nu este disponibil nici după o vară întreagă avută la dispoziţie pentru refacere. Iar Bayern Munchen, fidelă fair-play-ului financiar, spre nemulţumirea lui Lewandowski, pierde la scor de neprezentare deplasarea cu PSG şi se grăbeşte să-şi demită antrenorul, unul deloc oarecare în branşă. Se mătură astfel sub covor nereuşitele, cum ar fi scumpirea la tărâţe pentru postul de portar de rezervă. De asemenea, Bayern ar fi trebuit să scape măcar de unul dintre Ribery şi Robben, jucători trecuţi bine de 30 de ani, dar cu salarii mari şi pretenţii de titularizare. În schimb, bavarezii s-au debarasat de Douglas Costa, care făcea concurenţă neloială, prin prisma vârstei, pentru Ribery. Ca o ciudăţenie statistică, în meciul de la Paris încheiat cu 3-0 pentru gazde, scorul la cornere a fost 1-18! Pe lângă Dortmund şi Bayern, podiumul Bundesligii este completat de Hoffenheim, care va fi jucat aseară cu Ludogoreţ. Să fi salvat aceasta onoarea campionilor mondiali, după ce în prima etapă era învinsă acasă de Braga? Mira-m-aş!

Cele două seri de Liga Campionilor au mai surprins prin două scoruri disproporţionate, Anderlecht – Celtic 0-3 şi Basel – Benfica 5-0! Mai ales că performerele veneau după scoruri încasate încrucişat în prima etapă: scoţienii 0-5 cu PSG, iar elveţienii 0-3 cu Manchester United! Nu se poate detecta o logică în această succesiune de rezultate, deci numai parior să nu fii. Ar mai fi de consemnat victoria chinuită a Barcelonei (1-0 la Lisabona, cu Sporting), noua specializare a catalanilor părând a fi forţarea adversarilor să înscrie în propria poartă. Gelson a pierdut ocazia de a se afirma, timorat şi de Haţegan cu un galben timpuriu. Absolut acoperit reproşul antrenorului Jesus la adresa românului, pe lusitani îi îngălbenea, pe catalani îi mustra verbal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nemţii au pierdut cursa înarmărilor.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nemţii au pierdut cursa înarmărilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei