Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 sep 2017 - Anul XXII, nr. 215 (6631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Trimis în judecată după ce l-a înjunghiat pe un tânăr care i-a agresat nepotul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Mălini a fost trimis în judecată pentru o agresiune deosebit de gravă, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori pe un tânăr din localitate, care îl agresase pe nepotul său. Inculpatul, Niculai Bîrsanu, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru tentativă de omor, agresiunea fiind deosebit de violentă și vizând zone vitale ale organismului victimei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cei care s-au ocupat de anchetă, au arătat că, în ziua de 15 august 2017, între doi tineri care se aflau într-un magazin din Mălini a izbucnit un conflict pe fond de consum de alcool. Cei doi s-au lovit cu palmele și pumnii, după care au plecat.

Tânărul care avea să fie înjunghiat, V.M.R., a plecat spre casă, trecând pe drum prin fața casei familiei celui cu care se încăierase anterior.

Din cercetările procurorilor rezultă că acesta a fost atacat cu un cuțit mai întâi de nepotul inculpatului, care însă nu a reușit să-i provoace vreo leziune.

Neculai Bîrsanu, se arată în rechizitoriu, se afla în dreptul porții casei sale și inițial a strigat la cei doi să se potolească, după care a devenit extrem de violent.

Inculpatul a  scos dintr-o borsetă pe care o ţinea la piept un cuţit tip briceag și s-a repezit asupra lui V.M.R., pe care l-a înjunghiat cu putere în piept. Au urmat și alte lovituri cu cuțitul, pe care victima a reușit să le pareze parțial.

„Eforturile sale de apărare au fost încununate de succes, în sensul că a reuşit să-l dezechilibreze pe agresor, a căzut peste acesta, fapt care a determinat încetarea actelor de violenţă”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Leziunea cea mai gravă a fost cea de la piept, tânărul prăbușindu-se în cele din urmă la sol, de unde a fost preluat de o ambulanță.  

Tânărul înjunghiat a ajuns la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu plagă tăiată profundă regiunea pectorală dreapta, cu secţiunea muşchilor mare şi mic pectoral, plăgi tăiate scalp, regiunea frontală, lobul urechii stângi şi latero-cervicală stânga, plăgi tăiate faţa palmară degete mâna stângă şi antebraţ stâng. Medicii au stabilit că leziunile au necesitat un număr de 23-24 de zile de îngrijiri medicale.

Având în vedere atacul sălbatic, cu un cuțit, atenuat de victimă doar pentru că aceasta a avut puterea de a reacționa, inculpatul a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Procesul în care va fi judecat Neculai Bîrsanu va începe la Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată după ce l-a înjunghiat pe un tânăr care i-a agresat nepotul.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimis în judecată după ce l-a înjunghiat pe un tânăr care i-a agresat nepotul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei