Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 aug 2017 - Anul XXII, nr. 184 (6600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal în familie

S-au întâlnit să petreacă de Sf. Maria și s-au luat la bătaie, sfârșind ziua la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii unei familii din comuna suceveană Stroiești au ajuns marți seara la spital, unul dintre ei fiind în stare gravă, după ce petrecerea pe care au organizat-o s-a transformat în bătaie în toată regula. Ei sunt cercetați acum de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni.

O femeie de 56 de ani, un bărbat de 62 de ani și fiul acestora s-au întâlnit marți, în zi de sărbătoare, cu fiica celor doi vârstnici și concubinul ei, în casa unei femei din comuna Stroiești. După ce au consumat alcool, spiritele s-au cam încins, iar în jurul orei 21.00 au degenerat într-un adevărat conflict verbal. Fiica celor doi vârstnici și concubinul acesteia, de 24 de ani, din aceeași localitate, au părăsit în jurul orei 21.30 casa femeii, mergând spre domiciliu. Lucrurile nu aveau să se oprească aici, cei doi fiind ajunși la un moment dat din urmă de rudele tinerei, care au început să-l lovească pe concubinul ei. Între cei cinci a ieșit o adevărată bătaie pe ulița satului, drumul județean 209D, proprietara casei din care plecaseră sunând la 112 și anunțând poliția despre ce se întâmplă. Până la sosirea echipajului de poliție, concubinul fetei a sunat și el la 112, sesizând faptul că a fost agresat. Toți cei implicați în agresiune au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru îngrijiri medicale. Aflat în stare gravă, bărbatul de 62 de ani a fost diagnosticat de medici cu comă, traumatism cranio-cerebral cu plăgi multiple, precum și echimoze multiple toracice. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au întâlnit să petreacă de Sf. Maria și s-au luat la bătaie, sfârșind ziua la spital.
 Vizualizări articol: 4082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
S-au întâlnit să petreacă de Sf. Maria și s-au luat la bătaie, sfârșind ziua la spital1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei