Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 aug 2017 - Anul XXII, nr. 184 (6600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârşit de drum

Un tânăr din Suceava a murit într-un cumplit accident la Vama Veche

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident cumplit i-a curmat viaţa unui tânăr de 23 de ani din Suceava, plecat la Vama Veche cu câţiva prieteni să-şi petreacă vacanţa. Marţi seara, suceveanul Alex Nicolas Șincai a fost implicat într-un accident rutier pe drumul naţional DN 39, în staţiunea Vama Veche, fiind lovit pe rând de două autoturisme, în timp ce încerca să traverseze şoseaua. Rănit grav şi aflat în stare de comă, tânărul a fost transportat la un spital din Constanţa, unde din păcate s-a stins în jurul orei 02.00.

 

Accidentul deosebit de violent i-a provocat leziuni foarte grave

Tânărul ajunsese în staţiunea Vama Veche la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a-şi petrece câteva zile de vacanţă împreună cu prietenii. Din cercetările întreprinse de poliţişti la locul accidentului, marţi seara, acesta a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără a se asigura. În acel moment a fost surprins şi accidentat grav de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Călăraşi, care circula dinspre Vama Veche spre Mangalia. În urma impactului puternic, tânărul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit din nou de un alt autoturism, care venea din sens invers şi care nu a reuşit să frâneze la timp. Un echipaj medical de prim ajutor l-a preluat pe Alex Nicolas Șincai în stare gravă, acesta fiind în stare de comă şi cu multiple traumatisme.

Șocat de cele întâmplate, şoferul din Călăraşi le-a declarat poliţiştilor că nu şi-a dat seama când tânărul a sărit parcă de nicăieri în faţa autoturismului, nemaiputându-l evita.

Din cauza traumatismelor grave suferite şi cu tot efortul medicilor constănţeni, tânărul s-a stins pe patul de spital, în jurul orei 2 noaptea. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la terminarea anchetei să se stabilească cine se face responsabil de moartea tânărului.

 

Un tânăr talentat şi plin de viaţă

Toţi cei care l-au cunoscut pe tânărul răpus în accident şi-l amintesc ca fiind foarte talentat şi plin de viaţă. Alex Nicolas era student al Facultăţii de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, în această vară aflându-se la finalul primilor trei ani de studii. Trei ani în care tânărul se îndrăgostise de oraşul studenţiei sale şi de oamenii din jur, pe care îi preţuia. În toţi aceşti ani Alex Nicolas începuse să-şi folosească talentul pentru a scrie poezie şi nu numai, fiind apreciat pentru ceea ce devenise. El urma să lanseze spre tipar în această toamnă un prim volum personal de versuri.

Înger

Cine ştie din ce lume ai venit să-mi urmezi calea,

Sau de-amorul tău cel veşnic este unul pământesc
Cum de mă săruţi aievea, scump, năvalnic ca şi marea
Când mă ispiteşti în valuri şi mă laşi să te iubesc.

Și când trupul meu te-atinge tu tresari, pierdută-n gânduri
Iar pe chipul tău un zâmbet, în privire paradis
Noi ne pierdem printre versuri căutându-ne între rânduri
Și ne avântăm spre stele să nu ne trezim din vis.

                                                                  Alex-Nicolas

 

Un tânăr plin de speranţe şi dragoste pentru cei care l-au crescut, cu mari aşteptări de la viaţă, căruia o clipă de neatenţie i-a adus sfârşitul mult prea devreme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr din Suceava a murit într-un cumplit accident la Vama Veche.
 Vizualizări articol: 5262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr din Suceava a murit într-un cumplit accident la Vama Veche5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei