Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iul 2017 - Anul XXII, nr. 169 (6585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sediu nou

Magazinul de piese auto AUTOSIL s-a mutat în incinta benzinăriei Peco Milenium, de lângă Lidl Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul clienţilor, magazinul de piese auto AUTOSIL s-a mutat de curând la parterul benzinăriei Peco Milenium, lângă Lidl Obcini din municipiul Suceava. Mai exact, la adresa bdul Academician Vasile Grecu, nr. 20.

La magazinul AUTOSIL reamplasat acum în staţia Peco Milenium de lângă Lidl veţi găsi rapid şi uşor piesele de schimb necesare pentru orice marcă de autoturisme, cum ar fi Dacia, Opel, Mercedes-Benz, VW, Audi, Seat, Skoda, BMW, Toyota, Mazda, Citroen, Peugeot, Renault, Honda etc.

Magazinul AUTOSIL, apărut ca urmare a cererii tot mai mari de pe piaţă pentru piese auto şi consumabile, se adresează proprietarilor de autoturisme, vehicule grele, remorci, dar şi de motociclete.

„Soluţii complete pentru menţinerea în stare perfectă de funcţionare a autovehiculelor” este sloganul magazinului de piese auto ai cărui reprezentanţi spun că în ultimii ani numărul vehiculelor s-a dublat, încât şi necesarul de piese auto este tot mai mare. Magazinul vine cu un personal tânăr şi dinamic, la curent cu toate noutăţile în domeniu.

Piesele de schimb sunt noi, iar achiziţionarea acestora din magazinul AUTOSIL prezintă multe avantaje. Dintre avantaje amintim înalta calitate a pieselor oferite, acestea fiind originale şi provenind de la producători renumiţi, la preţuri rezonabile. O simplă comparaţie a preţurilor din acest magazin cu cele de la alţi comercianţi de piese auto cu amănuntul vă va convinge că AUTOSIL creează o concurenţă semnificativă, datorată preţului favorabil şi asistenţei echipei de procesare. Spre exemplu, în cazul în care nu vă puteţi decide ce piesă de schimb să comandaţi, echipa AUTOSIL vă va ajuta cu plăcere să alegeţi cea mai bună opţiune. În cazul în care piesa solicitată de client nu este pe stoc, se dă imediat comandă la furnizori, de la care pachetele cu comenzi pleacă din oră în oră. Dacă nu se găseşte nici la furnizorii locali sau din ţară, fiind o piesă mai rar solicitată, comanda este trimisă producătorilor originali, iar de oriunde din Europa piesa ajunge la AUTOSIL în câteva zile, şapte sau maximum zece zile. Dar majoritatea pieselor se găsesc în stoc la cei nouă furnizori ai magazinului AUTOSIL, astfel încât ajung foarte rapid la solicitant.

Misiunea reprezentanţilor AUTOSIL este să facă cât mai simplu şi plăcut procesul de cumpărare de produse auto, pentru ca solicitanţii să se poată bucura din plin de maşina lor. Firma are deja planuri de extindere, iar orice noutate în această privinţă va fi anunţată în perioada următoare pe adresa www.facebook.com/autosilsv/. Pe aceeaşi adresă de Facebook sunt organizate şi concursuri cu premii pentru cumpărătorii din magazin, precum cel lansat acum şi prin intermediul căruia clienţii magazinului pot câştiga în mod gratuit două vouchere în valoare de 250 de lei, în urma respectării unor paşi şi a unei trageri la sorţi în data de 31 august 2017.

Contact:

Tel. mobil: 0771.093.803 şi 0770.979.638
Telefon/fax: 0330.199.321

Informaţii pe site-ul firmei: autosil.business.site

E-mail: bestautosil@gmail.com
Adresa: bdul Academician Vasile Grecu, nr. 20, în incinta Peco Milenium, lângă Lidl Obcini, Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul de piese auto AUTOSIL s-a mutat în incinta benzinăriei Peco Milenium, de lângă Lidl Obcini.
 Vizualizări articol: 2768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Magazinul de piese auto AUTOSIL s-a mutat în incinta benzinăriei Peco Milenium, de lângă Lidl Obcini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei