Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iul 2017 - Anul XXII, nr. 169 (6585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În grup

Cinci tineri, trimişi în judecată pentru violarea unei consătence, în pădurea de la Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toţi cei cinci tineri puşi sub acuzare pentru că ar fi participat la un sălbatic viol în grup, la Adâncata, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, la mai puţin de o lună de la comiterea faptei. Cu cei cinci inculpaţi aflaţi după gratii, arestaţi preventiv, procurorii au finalizat cercetările într-un timp foarte scurt, astfel că în curând va începe şi procesul în care vor fi judecaţi aceştia. 

Fapta de viol de o gravitate extremă s-a produs în noaptea de 29 spre 30 iunie. Victima are 38 de ani şi este mama a doi copii, care sunt daţi în plasament, pentru că femeia nu a avut grijă de ei.

Cei cinci inculpaţi trimişi în judecată nu au o imagine deloc bună în Adâncata. Ei au mai fost implicaţi în scandaluri, iar unii şi în agresiuni, pe fondul consumului de alcool. Aşa a fost şi în noaptea violului, când tinerii au consumat alcool. Din scenariul conturat de anchetatori a rezultat că femeia a fost urmărită în timp ce mergea de la un magazin spre casă şi luată cu forţa din faţa casei. Femeia a fost dusă într-un loc izolat, în pădurea din apropiere, unde a fost violată. Casa victimei este imediat după indicatorul de intrare în Adâncata, la intersecţia cu drumul spre Feteşti, iar pădurea este peste drum de casă. Deşi era o oră târzie, este foarte puţin probabil ca vecinii să nu fi auzit nimic. Totuşi, femeia de 38 de ani nu a fost ajutată de nimeni, salvându-se singură după ce, profitând de starea în care se aflau agresorii, a luat-o la fugă, dezbrăcată, spre casă.

Marian Ilie Muha, în vârstă de 21 de ani, Marian Chelariu, tot de 21 de ani, Andrei Vasilică Stanciu, în vârstă de 20 de ani, Florin Onofrei, de 27 de ani şi fratele său, Costel Mihai Onofrei, în vârstă de 20 de ani, sunt cei cinci inculpaţi din acest dosar. Ei au fost prinşi de poliţişti în interval de câteva zile, trei dintre ei fiind fugari. Ultimul, Costel Mihai Onofrei, a fost prins după mai multe zile în care s-a ascuns în pădure.

Fapta de viol de la Adâncata este şocantă de la un capăt la altul. O parte dintre inculpaţi sunt şi rude cu victima, însă asta nu a contat în pornirile lor animalice. 

Toţi cei cinci au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

Pentru un viol asemănător, foarte sălbatic, comis în toamna anului trecut la Cârlibaba, în tabăra de culegători de fructe de pădure, cei şase inculpaţi trimişi în judecată au primit pedepse care însumează peste 40 de ani de închisoare, sentinţa nefiind încă definitivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri, trimişi în judecată pentru violarea unei consătence, în pădurea de la Adâncata.
 Vizualizări articol: 2649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci tineri, trimişi în judecată pentru violarea unei consătence, în pădurea de la Adâncata5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei