Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iul 2017 - Anul XXII, nr. 169 (6585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cristiano Ganea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-adevăr, Viitorul ne-a surprins plăcut în prima manşă cu Apoel, victorie cu un gol de care celălalt Cristiano ar fi mândru. CR7 nu este însă stângaci, aşa cum e Hagi, care a supralicitat execuţia lui Cristi Ganea, spunând că el n-a înscris în toată cariera un asemenea gol. Noi ştim că a făcut-o, dar măcar aşa îşi laudă şi el elevii, atunci când nu-i ceartă, adică mai tot timpul. În schimb, Hagi s-a îmbăţoşat către FCSB, o modalitate destul de imprudentă de a-i plăti poliţele lui Becali. Una la mână, ţine de decenţă ca fiecare să-şi vadă de echipa lui, iar a doua – dacă la retur situaţia se schimbă la 180 de grade? În scenariul în care Viitorul plăteşte preţul lipsei de experienţă şi ia bătaie la un scor nici măcar atât de drastic precum cel de anul trecut de la Gent, iar FCSB câştigă în Cehia, declaraţiile de acum ale lui Gică ar cădea în ridicol. Cred că Meme abia aşteaptă ocazia! Revenind la joc, păcat că ai noştri n-au fost mai concreţi, un al doilea gol nu era deloc exagerat după aspectul jocului. Ţucudean a luat roşu şi nu va mai avea cine să ţină de mingi la retur, dar poate Florinel Coman n-o să mai fie „poezie”, aşa cum a fost miercuri seară. Aud că antrenorul olandez al lui Apoel a fost demis (!), semn că ciprioţii n-au digerat înfrângerea şi că vom avea viaţă grea în insulă.

Cât despre FCSB... a arătat ca o cucoană cu colier şi cercei de firmă, dar cu ciorapii rupţi. Dacă privim pragmatic, o eventuală eliminare în faţa celor de la Plzen n-ar însemna chiar aşa mare dramă, fiindcă în play-off-ul Ligii Europa ar fi cap de serie, cu adversari în consecinţă. Ar putea ajunge în grupe fie învingând un astfel de adversar, fie luând bătaie de la o echipă de calibru în play-off-ul superior, cel de Liga Campionilor. Sunt două căi cu aceeaşi destinaţie, dar numai una asigură o reţetă pe măsura Arenei Naţionale. Budescu trebuie remarcat şi regretat, nu numai pentru golul din lovitură liberă, ci şi pentru acele pase filtrante date de la mijlocul terenului! Nu ştiu dacă o fi el chiar Dobrin al secolului 21, cum îl numea Mironică, dar poate face pe teren ceea ce alţii reuşesc doar în jocurile pe computer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristiano Ganea.
 Vizualizări articol: 1437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cristiano Ganea5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei