Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iul 2017 - Anul XXII, nr. 169 (6585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Poliţista locală Carmen Mirela Acsântoaie, acuzată de furt, va fi cercetată sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistraţii rădăuţeni au decis, ieri după-amiază, în cazul poliţistei locale Carmen Mirela Acsântoaie, în vârstă de 50 de ani, luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acsântoaie este acuzată de furt, după un episod petrecut marţi în incinta Primăriei municipiului Rădăuţi, când omului de afaceri Arcadie Plămadă i-a dispărut telefonul mobil, chiar de pe biroul unde completa câteva formulare. Utilizând o aplicaţie GPS pentru localizare, afaceristul a urmărit telefonul, un iPhone 7, până la un birou unde se afla poliţista locală şi un bărbat. Femeia l-a chemat pe Plămadă pe hol, i-a înmânat telefonul, spunându-i că îl luase de la un tânăr de etnie romă, în faţa primăriei locale.

Afaceristul nu a fost convins de vorbele femeii, condiţii în care a sunat la poliţie şi după sosirea echipajului mobil cei implicaţi în incident au fost conduşi la Poliţia municipiului Rădăuţi. După verificările efectuate de judiciarişti s-a stabilit că autorul furtului era chiar poliţistul local Carmen Mirela Acsântoaie. Miercuri seară s-a dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar de ieri a intrat în control judiciar.

Mai trebuie precizat că la finele lunii iunie Carmen Mirela Acsântoaie a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, după ce a luat 200 de lei dintr-un portmoneu pierdut de o bătrână în piaţa agroalimentară din Rădăuţi, portmoneu care fusese găsit de vânzătoarea de la o tarabă şi adus poliţistei pentru a fi înapoiat păgubaşului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţista locală Carmen Mirela Acsântoaie, acuzată de furt, va fi cercetată sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 4422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţista locală Carmen Mirela Acsântoaie, acuzată de furt, va fi cercetată sub control judiciar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei