Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iul 2017 - Anul XXII, nr. 169 (6585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Focuri de armă pentru capturarea unui contrabandist şi a 12.500 de pachete de ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O serie de acţiuni desfăşurate de poliţiştii de frontieră suceveni în cadrul Planului de Acţiune Contrabanda 2017 au dus la capturarea unor transporturi ilegale de ţigări peste graniţă, ţigări în valoare de peste 30.000 de euro. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercurea trecută, în jurul orei 14.30, un echipaj din cadrul Sectorului Brodina a observat în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care transportau către interiorul ţării, pe direcţia localităţii Nisipitu, mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au trecut imediat la interceptarea acestora efectuând somaţiile legale prin voce şi, deoarece suspecţii nu s-au oprit, au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. În aceste condiţii a fost reţinut un tânăr care ulterior a fost identificat ca fiind cetăţeanul român Sorin C., în vârstă de 23 de ani, din Moldoviţa, însă ceilalţi suspecţi au abandonat coletele şi au reuşit să fugă pe teritoriul statului vecin.

În apropiere oamenii legii au descoperit mai multe colete care conţineau circa 8.500 de pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 99.500 de lei, ţigări ce au fost ridicate în vederea confiscării. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a mai arătat că în aceeaşi zi un echipaj de la Sectorul Vicovu de Sus, pe timpul executării misiunii de supraveghere şi control a frontierei de stat, a descoperit abandonate lângă frontieră câteva colete care conţineau 4.000 de pachete de ţigări marca Marble, în valoare de 46.800 de lei. La fel ca în primul caz, ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru capturarea unui contrabandist şi a 12.500 de pachete de ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 2663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Focuri de armă pentru capturarea unui contrabandist şi a 12.500 de pachete de ţigări de contrabandă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei