Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iun 2017 - Anul XXII, nr. 145 (6561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băut și grăbit

Un tânăr a provocat un accident în urma unei depășiri în lanț

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O manevră interzisă făcută în trafic de un șofer grăbit a dus la vătămarea unei bătrâne și avarierea a două autoturisme. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază. Aflat la volanul unui autoturism marca VW Passat, un tânăr de 22 de ani din comuna Dărmănești se deplasa pe DN 2H, prin localitatea Bădeuți. La un moment dat, în timp ce se afla în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea interzisă”, șoferul de 22 de ani a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule. În timp ce se afla în depășire, șoferul în vârstă de 39 de ani al unui autoturism Dacia Logan aflat în coloană a efectuat un viraj spre stânga, pentru a pătrunde pe strada Podului din Bădeuți. În acel moment autoturismul Dacia a fost acroșat în partea din stânga, în urma impactului cele două autoturisme fiind avariate, o bătrână de 83 de ani din orașul Milișăuți, pasageră în Dacie, fiind rănită și având nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului autoturismului Dacia Logan, iar în cazul celui care a provocat accidentul de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost conduși la Spitalul Municipal Rădăuți, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma cercetărilor făcute la fața locului, polițiștii au identificat faptul că vinovăția producerii accidentului aparține conducătorului autoturismului VW Passat, care s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule în raza de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a provocat un accident în urma unei depășiri în lanț.
 Vizualizări articol: 3506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tânăr a provocat un accident în urma unei depășiri în lanț5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei