Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iun 2017 - Anul XXII, nr. 145 (6561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Orbit de gelozie și băutură, un bărbat a vrut să se răzbune pe toată lumea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suspiciunile pe care le avea asupra unei relații extraconjugale și consumul de alcool l-au făcut pe un bărbat să-și piardă controlul și să încerce să se răzbune pe soția sa și pe presupusul amant, victimă căzând și alte două persoane. Întreg traseul răzbunării s-a petrecut în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce Sebastian Vasile R., un bărbat de 37 de ani din comuna Moldova Sulița, a venit băut acasă la locuința sa din municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde locuiește fără forme legale. Din cauza conflictului în care se află de o bucată de timp cu soția, pe care a agresat-o fizic, pentru că o bănuia că are o relație extraconjugală cu Corneliu. L., de 40 de ani, din localitate, în jurul orei 02.20, bărbatul de 37 de ani s-a urcat la volanul unui autoturism Volkswagen Golf și s-a dus la locuința presupusului amant. Aici a intrat fără a avea drept în curtea acestuia și a spart cu piciorul un ochi de geam de la ușa de acces în locuință. S-a urcat apoi din nou la volanul mașinii și s-a deplasat până la intersecția străzilor Vasile Știrbu și Pârâul Corlățeni, unde a acroșat cu autoturismul gardul din beton al locuinței lui Adrian Radu R.. Auzind zgomotul produs de izbitură, proprietarul casei a ieșit în drum să vadă ce s-a întâmplat, moment în care cel de la volan l-a lovit în zona feței. Bărbatul răzbunător a demarat apoi în trombă spre strada Dimitrie Cantemir din oraș, la sediul unui magazin unde este angajată soția lui. Ajuns aici a distrus câteva ghivece de flori și a dislocat firma magazinului. 

La audierile făcute de polițiști asupra patroanei magazinului, o femeie în vârstă de 55 de ani din municipiu, aceasta a povestit că în aceeași noapte, în jurul orei 03.20, la locuința ei a venit soția bărbatului băut și agresiv, care a rugat-o să o primească pe timpul nopții, deoarece soțul ei a venit acasă în stare de ebrietate și a agresat-o fizic. 

În acea noapte, în jurul orei 02.40, Corneliu L. a alertat Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, povestindu-le acestora despre distrugerea comisă de Sebastian Vasile R. asupra casei sale, motivul fiind o relație extraconjugală cu soția acestuia. În jurul orei 03.00, personalul spitalului municipal i-a sesizat telefonic pe aceiași polițiști despre faptul că Adrian Radu R., de 34 de ani, a fost lovit cu pumnul în față de același agresor. Un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc a început căutările autoturismului Volkswagen Golf condus de bărbatul de 37 de ani. În scurt timp, pe strada Decebal din localitate a fost identificat autoturismul căutat, având avarii în partea din față, la volan aflându-se Sebastian Vasile R., care mirosea puternic a alcool. În urma solicitărilor de a sufla în aparatul etilotest și ulterior, de a-i fi colectate probe biologice de sânge, acesta a refuzat. Cele patru victime s-au constituit în părți vătămate și au depus  plângeri împotriva bărbatului din comuna Moldova Sulița. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violență în familie, distrugere și violare de domiciliu, iar în baza probatoriului administrat polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și refuz sau sustragere de la prelevare de probe biologice. Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar joi la prânz, în urma reaudierii de către procurori a agresorului, aceștia au luat decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orbit de gelozie și băutură, un bărbat a vrut să se răzbune pe toată lumea.
 Vizualizări articol: 6510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orbit de gelozie și băutură, un bărbat a vrut să se răzbune pe toată lumea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei