Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iun 2017 - Anul XXII, nr. 145 (6561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Wimbledon, turneu deschis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte de a trece la o mică avanpremieră a turneului masculin de la Wimbledon, să remarcăm că Simona Halep a ajuns în aferturi la Eastbourne, după două meciuri întoarse la mare luptă de la 0-1 la seturi! Ultimul dintre ele, cel cu bulgăroaica Pironkova, cu două tie-break-uri, ceea ce denotă un echilibru necaracteristic circuitului feminin. Tot joi, dar după termenul de predare a acestui articol, Simona va fi jucat cu Wozniacki pentru un loc în semifinală (în aceeaşi fază, Kerber va fi jucat cu Konta).

Mă uimeşte câtă lume compară actualul nivel al lui Federer pe iarbă cu cel al lui Nadal pe zgură. Părerea mea e că va fi mult mai dificil ca Roger să triumfe aici, ceea ce nu înseamnă că nu mi-aş dori. Deocamdată, elveţianul şi-a asigurat prezenţa în primii patru cap de serie, ceea ce îi asigură o oarecare protecţie. Rămâne de văzut pe cine dislocă de acolo şi dacă nu cumva tragerea la sorţi va fi hapsână. Nadal vine direct pe iarbă, deci doar cu antrenamente la activ, şi recent a oferit o declaraţie în care îşi tempera fanii. Dacă scapă de capcanele primei săptămâni, va începe şi el să conteze. Murray vine ca gazdă şi campion en-titre, cred că vede acest turneu ca punct pentru reabilitare şi restart. Djokovic nu mai deţine niciun trofeu curent de GS, ceea ce era de neimaginat acum un an, iar acum tocmai ce a ajuns în semifinală la Eastbourne. Joacă, aşadar, turneu preliminar, asta arătând că este preocupat pentru ieşirea din mlaştina care l-a înghiţit. Wawrinka? Nu zic nimic, mai bine să fiu surprins.

Posibilităţi de surpriză există? Eu zic că da, tocmai pentru că Federer nu e totuşi atât de dominant, adică nu-i imposibil ca un „ierbivor” aflat în zi de graţie să-l deraieze. Pe el sau pe alţi capi serie cu număr mic. Raonic are de apărat finala de anul trecut, îl avantajează şi suprafaţa, dar între timp m-am mai temperat în privinţa potenţialului său. Cilic, în schimb, trage tare ca să înceapă iarăşi să conteze şi pare capabil să ajungă în fazele finale. Dintre ceilalţi, i-aş lăsa deoparte pe cei cu serva tare, căci până la urmă jocul acesta e prea schematic şi se va găsi cineva cu antidot, în schimb îmi pun ceva speranţe în doi jucători consideraţi zgurişti, Thiem şi Dimitrov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wimbledon, turneu deschis.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Wimbledon, turneu deschis5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei