Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iun 2017 - Anul XXII, nr. 143 (6559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Angelica Fădor atrage atenţia Ministerului Transporturilor cu privire la neînceperea lucrărilor pe DN 18 între Iacobeni şi Cârlibaba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a atras atenţia Ministerului Transporturilor cu privire la neînceperea lucrărilor de reabilitare a DN 18, între Iacobeni şi Cârlibaba. Angelica Fădor a susţinut o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor în care a subliniat importanţa realizării la termen a lucrărilor de proiectare şi reabilitare a DN 18, de la Iacobeni şi până la Moisei, drum care face legătura între Bucovina şi Maramureş. Fădor a amintit că zilele trecute a depus o interpelare adresată ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, în care a solicitat în scris un răspuns cu privire la încadrarea lucrărilor în termenele de finalizare pentru această investiţie.

Deputatul liberal a explicat că lucrările pe ruta Moisei – Iacobeni au fost împărţite în patru loturi, respectiv Moisei – Borşa, Borşa – Șesuri, Șesuri - Cârlibaba şi Cârlibaba - Iacobeni. „Având în vedere faptul că primele două loturi au avut dată de începere a lucrărilor 1 septembrie 2016, al treilea lot pe 15 septembrie 2016, iar termen de finalizare anul 2017, în august şi septembrie, lucrările fiind în curs de desfăşurare, iar lotul patru, de la Cârlibaba la Iacobeni, a avut ca termen de începere data de 15 martie 2017 şi termen de finalizare data de 15 noiembrie 2018, însă lucrările nu au început, i-am solicitat ministrului Transporturilor să comunice punctul de vedere al ministerului în ceea ce priveşte încadrarea în termenele stabilite”, a precizat deputatul PNL de Suceava.

Angelica Fădor a subliniat faptul că în contextul politic actual, instabilitatea creată de actuala alianţă PSD-ALDE la nivel guvernamental, dar şi faptul că în cazul lotului 4, Cârlibaba-Iacobeni, lucrările nu au început, există riscul ca aceste lucrări să nu fie realizate la timp, primelor trei loturi sau chiar deloc în cazul lotului 4.

„Drumul Naţional 18 Moisei - Iacobeni face legătura între Bucovina şi Maramureşul Istoric, dar este un drum de o importanţă deosebită şi pentru locuitorii din zonă. Iar ca deputat de Suceava consider că Ministerul Transporturilor trebuie să acorde importanţa cuvenită acestui drum care ajută la punerea în valoare a frumuseţilor Maramureşului şi Bucovinei şi care în acest moment cred că este unul din cele mai proaste drumuri din România”, a declarat parlamentarul sucevean.

Angelica Fădor consideră că situaţia este cu atât mai îngrijorătoare cu cât din informaţiile apărute până acum se pare că nici unul din cele patru loturi nu va fi finalizat la timp, loturile 1, 2 şi 3 din lipsă de fonduri prevăzute în bugetul pe 2017, în timp ce pentru lotul 4 situaţia este şi mai precară, aici lucrurile fiind în fază de proiectare.

„Consider că răspunsul ce va veni de la Ministerul Transporturilor, semnat de  ministrul Cuc, unul din cei mai slabi miniştri PSD, demisionat, revenit sau interimar, sau de un alt ministru, trebuie să fie un răspuns  profesionist, corect şi real care să satisfacă aşteptările locuitorilor din cele două regiuni istorice”, a încheiat Angelica Fădor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor atrage atenţia Ministerului Transporturilor cu privire la neînceperea lucrărilor pe DN 18 între Iacobeni şi Cârlibaba.
 Vizualizări articol: 2775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Angelica Fădor atrage atenţia Ministerului Transporturilor cu privire la neînceperea lucrărilor pe DN 18 între Iacobeni şi Cârlibaba3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei