Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Efect de lupă

O autoutilitară a luat foc în trafic, după ce razele soarelui au aprins ambalajele de hârtie din benă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu produs din cauze mai puţin obişnuite a avut loc marţi dimineaţă, pe un drum din comuna Dumbrăveni. În jurul orei 10.25, o autoutilitară marca Volkswagen s-a aprins în timpul mersului, în timp ce transporta geamuri termopan şi rulouri de protecţie pentru geamuri, pe DN 29. Văzând flăcările aprinse în bena autoutilitarei, ocupanţii maşinii au oprit vehiculul şi au sunat de urgenţă la 112.

La faţa locului au ajuns pompierii Detaşamentului Suceava, care împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea focului. La sosirea echipajelor de voluntari ardeau autovehiculul şi încărcătura, aceştia reuşind să localizeze incendiul până la venirea pompierilor militari. În timpul incendiului au ars habitaclul maşinii, elementele combustibile din interiorul compartimentului motor, bena maşinii, cauciucurile din faţă, şapte rulouri de protecţie, patru geamuri termopan, unelte şi alte lucruri aparţinând ocupanţilor maşinii.

În urma anchetei privind modul de izbucnire a incendiului, pompierii au constatat un lucru mai puţin obişnuit. Cel mai probabil focul a pornit din cauza radiaţiilor solare, care prin efect de lupă prin sticla de termopan au aprins hârtia şi cartoanele folosite la ambalarea geamurilor şi a rulourilor de protecţie aflate în bena maşinii. O parte din geamurile de termopan şi a rulourilor de protecţie au fost salvate de angajaţii firmei, care le transportau spre a fi montate, pompierii reuşind să salveze şi partea din spate a caroseriei autoutilitarei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O autoutilitară a luat foc în trafic, după ce razele soarelui au aprins ambalajele de hârtie din benă.
 Vizualizări articol: 3023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O autoutilitară a luat foc în trafic, după ce razele soarelui au aprins ambalajele de hârtie din benă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei