Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Sancţiuni de peste un milion de lei şi puzderie de infracţiuni constatate de poliţişti de Rusalii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile poliţiştilor privind prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice au continuat şi în timpul minivacanţei de 1 iunie şi Rusalii, în această perioadă fiind suplimentate efectivele care au acţionat în teren. Zilnic peste 250 de poliţişti au fost la datorie în mod suplimentar faţă de efectivele curente, la acţiuni participând poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, de la transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi luptători de intervenţie rapidă. Aceştia au efectuat 120 de controale, în urma cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea a 157 de infracţiuni.

În timpul celor cinci zile de controale au fost aplicate 1.938 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.062.500 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 28.000 de lei. Din totalul amenzilor contravenţionale, 148 au fost la legea privind ordinea şi liniştea publică, 1.327 au vizat încălcări ale legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, din care 18 pentru consum de alcool la volan şi 784 pentru conducere cu viteză excesivă.

Totodată au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 73 permise de conducere, dintre care 20 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 22 pentru viteză excesivă. În timpul activităţilor de investigaţie derulate de poliţişti au fost depistate patru persoane date în urmărire, iar 27 dintre infracţiunile constatate au fost surprinse în flagrant delict. În această perioadă poliţiştii au intervenit la 364 de solicitări venite din partea cetăţenilor, mare parte dintre ele prin intermediul serviciului unic 112.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni de peste un milion de lei şi puzderie de infracţiuni constatate de poliţişti de Rusalii.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancţiuni de peste un milion de lei şi puzderie de infracţiuni constatate de poliţişti de Rusalii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei