Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenire

TelVerde pentru sesizarea neregulilor sau faptelor de corupţie de la examenele naţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii, profesori sau observatorii de la examenele naţionale din acest an pot semnala neregulile apărute în organizarea și derularea bacalaureatului sau a evaluării naţionale la două numele de telefon - 0800 816 230 sau 0800 801 100. De menţionat că acestea sunt numere cu acces gratuit pentru apelant. Linia de telefon este disponibilă zilnic, pe toată perioada desfăşurării examenelor, între orele 9:00 şi 19:00
De asemenea, pentru semnalarea eventualelor fapte de corupţie poate fi folosită și pagina http://www.pna.ro/sesizare.xhtml.

Examenul de bacalaureat, sesiunea 2017, a debutat marţi, 5 iunie, cu evaluarea competenţelor la limba română. Evaluarea la această probă va continua şi astăzi. În zilele de 8 şi 9 iunie va avea loc evaluarea competenţelor la limba maternă, pe 9, 12 şi 13 iunie – evaluarea competenţelor digitale, iar pe 14 – 16 iunie evaluarea competenţelor într-o limbă de circulaţie internaţională.

Prima probă scrisă, la limba română, va fi susţinută pe 26 iunie. Pe 27 iunie este programată proba scrisă la limba maternă, iar pe 28 iunie va avea loc proba obligatorie a profilului și pe 30 iunie proba la alegere a profilului şi specializării.

Pe 5 iulie, până la ora 16.00, vor fi afişate rezultatele. Între 6 şi 9 iulie vor fi rezolvate contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 10 iulie.

Cât privește examenul de la final de clasa a VIII-a, proba la limba română are loc pe 19 iunie, iar cea de la matematică pe 21 iunie. Pe 22 iunie e programată proba la limba maternă. Rezultatele vor fi afișate pe 26 iunie, până la ora 16.00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TelVerde pentru sesizarea neregulilor sau faptelor de corupţie de la examenele naţionale.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TelVerde pentru sesizarea neregulilor sau faptelor de corupţie de la examenele naţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei