Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a XV-a

Concursul de matematică şi limba română pentru clasele a IV-a şi a VIII-a, la Colegiul „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul lunii mai, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava s-a desfăşurat cea de-a XV-a ediţie a Concursului de matematică şi limba română pentru elevii claselor a IV-a şi a VIII-a din municipiul Suceava.

Potrivit directorului liceului, prof. Dan Popescu, acest eveniment anual se doreşte o competiţie a elevilor cu talent literar şi matematic, dar şi un prilej de autoevaluare la final de ciclu de învăţământ.

„Concursul se adresează elevilor care cred în puterea competiţiei de dezvoltare a personalităţii. Evaluarea a constat în acordarea a maximum 50 de puncte pentru lucrarea de matematică şi maximum 50 de puncte pentru literatura română. Ierarhia s-a constituit adiţionând cele două punctaje, fiind premiate cele mai valoroase lucrări la matematică şi română (patru premii speciale). Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru că mai cred în puterea educaţiei!”, a mai menţionat acesta.

 

Premii

Iriana Cornelia Neagu (clasa a IV-a), de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, pregătită de prof. Camelia Maftei, a obţinut Premiul I. Tot cu Premiul I a fost recompensat şi Andrei Cibotariu (clasa a VIII-a), de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, prof. Claudia Georgeta Marchitan şi prof. Cristina Asimionesei.

Premiul al II-lea şi Premiul special la matematică au mers la Antonio Luca Laslău (clasa a IV-a), de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" Suceava, acesta fiind pregătit de prof. Camelia Maftei.

Premiul al II-lea şi premiul special la matematică au fost obţinute de David Corneliu Turturean (clasa a VIII-a), de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, prof. Vasile Monacu şi Andreea Şandru.

Premiul al II-lea a ajuns la Cristian Duduman (clasa a VIII-a), de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, prof. Carmen Radu şi prof. Raluca Alexa.

Doi elevi au primit Premiul al III-lea: Codrin Mihai Bejenaru (clasa a VIII-a), Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, prof. Claudia Georgeta Marchitan şi prof. Cristina Asimionesei; şi Ruxandra Adriana Negură (clasa a IV-a), de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, prof. Silvestru Tabarcea.

Două premii speciale la limba română au ajuns la Andreea Cristina Andriciuc, clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Popinceanu” Mihoveni, prof. Georgeta Adumitroaie şi prof. Elena Berari; şi la Marian Nicolay Ionescu (clasa a IV-a), de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" Suceava, prof. Camelia Maftei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de matematică şi limba română pentru clasele a IV-a şi a VIII-a, la Colegiul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de matematică şi limba română pentru clasele a IV-a şi a VIII-a, la Colegiul „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei