Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mai 2017 - Anul XXII, nr. 118 (6534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecinţe accident

Multiple leziuni pentru cei trei bărbaţi încarceraţi după ce un tir a intrat într-o furgonetă de îngheţată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei bărbaţi care au rămas încarceraţi în urma accidentului extrem de violent de miercuri după-amiază, de pe E 85, de la Buneşti, când un tir a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal o furgonetă care transporta îngheţată, au suferit multiple leziuni, în cazul unuia dintre ei prognosticul medicilor fiind rezervat.

Miercuri, în jurul orei 16.50, un şofer în vârstă de 62 de ani, din Constanţa, care circula pe direcţia Suceava-Fălticeni la volanul unui tir, a pierdut controlul asupra direcţiei în curba la dreapta de la ieşirea din Buneşti, vehiculul greu lovind autoutilitara condusă de un sucevean în vârstă de 37 de ani. În urma impactului, ambii şoferi au rămaşi prinşi între fiare, la fel şi pasagerul din furgonetă. Cei trei au fost extraşi din maşini de echipajele de descarcerare ale pompierilor.

Cele mai problematice leziuni le are suceveanul care conducea furgoneta ce a fost spulberată la propriu de tir. Acesta a fost diagnosticat cu fractură deschisă femur stâng, multiple traumatisme, fracturi costale, cu penetrarea plămânului stâng, şi ruptură splenică, leziune pentru care a fost operat. Ieri, bărbatul era internat în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean. Medicii apreciau că bărbatul este în stare stabilă, însă prognosticul este încă rezervat, având în vedere leziunile grave multiple care pot provoca şi alte complicaţii.

Şi şoferul din Constanţa care a provocat accidentul are multiple leziuni: traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism toraco-abdominal, policontuzii şi excoriaţii, retenţie de corp străin la nivelul unui membru.

Nici pasagerul din dreapta şoferului de pe furgoneta de îngheţată nu a scăpat foarte uşor. În cazul său, diagnosticul preliminar pus de medici este de traumatism cranio-cerebral, contuzie cervicală, torace şi umăr drept.

Pe de altă parte, având în vedere violenţa impactului, se poate spune că accidentul putea avea consecinţe mult mai grave. 

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Având în vedere că este vorba de două vehicule de transport marfă implicate, o anchetă paralelă a demarat şi Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transporturilor Rutiere Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Multiple leziuni pentru cei trei bărbaţi încarceraţi după ce un tir a intrat într-o furgonetă de îngheţată.
 Vizualizări articol: 5762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multiple leziuni pentru cei trei bărbaţi încarceraţi după ce un tir a intrat într-o furgonetă de îngheţată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei