Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mai 2017 - Anul XXII, nr. 118 (6534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Gest extrem al unei fetiţe de 12 ani, din Moara, care s-a spânzurat într-o anexă din apropierea casei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Final tragic pentru o fetiţă de 12 ani, din satul Liteni al comunei Moara, care a decis să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se într-o anexă din apropierea casei părinteşti din comună. Tragicul eveniment s-a consumat miercuri după-amiază, trupul neînsufleţit al copilei fiind descoperit chiar de mama acesteia.

Descoperirea şocantă a fost făcută după ora 18.00 şi a fost semnalată poliţiştilor chiar de mama fetiţei, care a sunat la 112. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a încercat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, în final constatând decesul fetiţei. În urma verificărilor făcute de poliţişti, aceştia au stabilit că fetiţa locuia împreună cu părinţii, iar într-o anexă din apropiere locuiau bunicii acesteia. Miercuri dimineaţă fetiţa a plecat la şcoală, iar părinţii la serviciu. După terminarea orelor de şcoală, în jurul orei 14.30, fetiţa a fost sunată de mama sa, căreia i-a spus că a ajuns acasă şi că lua masa, după care avea de gând să se apuce de învăţat. Nimic din convorbirea mamei cu fetiţa nu trăda vreun comportament suspect din partea acesteia. Ultima din familie care a văzut-o pe fetiţă în viaţă a fost bunica acesteia, care locuia într-o anexă din apropierea casei şi care a văzut-o în jurul orei 13.30, când s-a întors de la şcoală.

La sosirea mamei de la serviciu, aceasta şi-a căutat fiica mai întâi în camera ei şi văzând că nu se află acolo, a verificat apoi întreaga casă. Văzând că nu e de găsit, femeia s-a dus spre anexa bunicilor, după care, la câteva zeci de metri de locuinţă, într-o şură a gospodăriei, şi-a găsit fiica spânzurată de o grindă din lemn.

Surse din apropierea familiei şi a colegilor elevei de 12 ani spun că fetiţa se afla de ceva timp într-o relaţie de prietenie cu un băiat din comună. Se pare că gândurile întunecate i-au venit acesteia după o ceartă cu prietenul ei, căruia i-ar fi scris un mesaj prin care îi transmitea că nu o va mai vedea niciodată.

Primele examinări medico-legale au arătat lipsa urmelor de violenţă pe trupul neînsufleţit al fetei, care a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava pentru efectuarea autopsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii decesului. Moartea fetei a lăsat în urmă întrebări fără răspuns, o întreagă comunitate şocată de gestul ei şi o familie îndurerată, care şi-a pierdut unicul copil. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gest extrem al unei fetiţe de 12 ani, din Moara, care s-a spânzurat într-o anexă din apropierea casei.
 Vizualizări articol: 11541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Gest extrem al unei fetiţe de 12 ani, din Moara, care s-a spânzurat într-o anexă din apropierea casei4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei