Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mai 2017 - Anul XXII, nr. 118 (6534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Bugetari în pielea goală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca pentru a aduce o nouă probă că întreaga societate şi-a ridicat poalele în cap, o nouă lepădare de haine a avut loc, zilele acestea, în văzul public. Nişte scene foarte dezmăţate au fost înregistrate în incinta OADOR din Timişoara, cu participarea unei funcţionare bugetare bine coapte, ele bucurându-se de o difuzare asiduă pe internet.

Doamna din rolul principal a avut amabilitatea de a poza – scuzaţi metafora! - cu păsărica fără penaj, în timp ce îi dădea nişte consultaţii de specialitate domnului director al dumisale. Cum s-ar zice, îl menţinea bine conectat.

Luptător pentru cauzele înalte cum mă ştiţi, zic şi de data asta că nu se cade să avem concepţii expirate. Dacă explicăm că OADOR înseamnă Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, înţelegem mai bine semnificaţia scenelor cu conţinut exploziv XXX. Pentru că acestei instituţii – OADOR – i se adresează persoanele care se simt nedreptăţite de sistem.

Și care e cel mai însemnat drept al omului, dacă nu dragostea? Pot spune că dragostea nu e numai un drept, ci şi o obligaţie umană. Funcţionara ne dă un exemplu tuturor membrilor societăţii.

Mai mult, ea face şi o foarte extinsă şi foarte gratuită reclamă acestei organizaţii, despre care eu nici măcar nu ştiam că există. De acum, toţi avem cunoştinţă despre ea. Când drepturile umane ne vor fi încălcate, vom şti unde să mergem. Și vom merge nu oricum, ci zâmbind, fluierând, poate chiar cântând. Dacă nu vom găsi dreptatea pe care o căutăm, vom găsi măcar o duduie care ştie să stea picior peste picior, într-o poziţie care să ne aprindă imaginaţia.

Deranjat de extinderea uriaşă a scandalului acestuia, directorul OADOR ne garantează că ”în această instituţie lucrează oameni profesionişti”.

Nu ne îndoim absolut deloc. Am văzut imaginile respective şi ne-am încredinţat că doamna în cauză este o profesionistă desăvârşită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetari în pielea goală.
 Vizualizări articol: 6092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Bugetari în pielea goală4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei