Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mai 2017 - Anul XXII, nr. 118 (6534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nou!

Brand UP - primul magazin multi brand s-a deschis în Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Veste bună pentru cei pasionaţi de modă - Levi`s, Trussardi, Converse, Ralph Lauren, Calvin Klein, Frankie Garage şi multe alte brandurile de renume se găsesc de astăzi în noul magazin Brand UP inaugurat în Shopping City Suceava.

Brand UP propune un concept modern de modă, fiind dedicat exclusiv bărbaţilor care vor să fie în pas cu moda, oferind articole pentru toate stilurile şi personalităţile, indiferent de vârstă: îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii în tendinţe.

Cel mai cool magazin multibrand - Brand UP - este noul „hot spot” al modei bărbăteşti din Suceava şi aduce branduri în exclusivitate, precum: Tommy Hilfinger, Calvin Klein, Alcott, Vans, Kappa, U.S. Polo Ralph Lauren, Made in Italia, Converse All Star, Carrera, Nike, Meltin`Pot, Trussardi, Frankie Garage.

Într-un ambient plăcut, modern şi relaxant, clienţii Brand UP vor găsi modele unice de blugi, şepci, hanorace, cardigane şi tricouri „smart casual” pentru plimbările cu prietenii, dar şi pantaloni şi cămăşi elegante pentru ieşirile în oraş, jachete şi geci de denim la modă, precum şi multe alte articole care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat atent la stilul vestimentar.

Designul interior modern al magazinului surprinde printr-un contrast plăcut între elemente contemporane şi elemente clasice, antichizate. Amenajarea magazinului a beneficiat de atenţie la detalii din partea designerului interior Cezar Popescu, pornind de la podea până la tavanele negre, asortate cu lămpi minimaliste.

Funia, lemnul tratat, fierul forjat sunt elemente ce compun un decor inedit şi modern, creat pentru a evidenţia produsele şi pentru a oferi oricărui vizitator momente de relaxare şi de încântare.

Pe rafturile Brand UP se regăşte şi încălţăminte, în culori şi forme diferite, care poate completa cu succes o ţinută trendy: Converse, NikeAir Max şi multe altele.

Ca noutate, pe lângă brandurile în exclusivitate, magazinul dispune şi de zone cu lenjerie intimă, parfumuri şi accesorii. Oferta magazinului este permanent actualizată, colecţiile fiind schimbate periodic, în funcţie de sezon.

Preţurile sunt accesibile, clienţii găsind în magazine tricouri începând de la 49 de lei, blugi de la 99 de lei şi cămăşi de la 99 de lei. Începând de astăzi, magazinul Brand UP vă aşteaptă la cumpărături, cu reduceri şi promoţii dedicate.

Primii 100 de clienţi care achiziţionează produse de peste 200 de lei vor primi cadou o curea marca Tommy Hilfiger.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brand UP - primul magazin multi brand s-a deschis în Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 7410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Brand UP - primul magazin multi brand s-a deschis în Shopping City Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei