Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mai 2017 - Anul XXII, nr. 115 (6531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Bucovina Dance Studio

Dansatori suceveni, pe podium la competiţii naţionale şi internaţionale de dans sportiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi dansatori suceveni de la Clubul de Dans Sportiv “Bucovina Dance Studio” Suceava s-au aflat pe podium, la sfârşitul săptămânii trecute, la o competiţie naţională de dans sportiv desfăşurată la Tg. Neamţ. Copiii au cucerit “Cupa Cetăţii Neamţului”, dar şi râvnita “Cupa Mihai Petre”. Îndrumaţi de antrenorul clubului, Vlad Palamariu, copiii suceveni au participat la două competiţii spectaculoase, la care au concurat sute de perechi atât din ţară, cât şi din străinătate.

Sâmbătă, 20 mai, Clubul de Dans “Bucovina Dance Studio” a pornit spre Târgu Neamţ cu nu mai puţin de treisprezece perechi de dansatori şi încă zece fete solo, care urmau să participe la “Cupa Cetăţii Neamţului”, dansatori îndrumaţi de Vlad Palamariu. Copiii au fost însoţiţi şi devicepreşedintele clubului de dans sucevean, Sorin Palamariu. După o pregătire intensă pentru această competiţie, micii dansatori au avut poate una dintre cele mai frumoase zile de concurs de până acum, reuşind să obţină nu mai puţin de cincisprezece clasări în finale, opt clasări în semifinale, dintre care şi şapte clasări pe podiumul naţional.

La categoria 4-7 ani, Sara Lalitei a câştigat titlul de campioană, fiind urmată pe treapta a treia de dansatoarea suceveană Maya Grigoraş. La categoria 8-9 ani, au surprins prin evoluţia lor Mădălina Cojocaru, care a obţinut locul III, Ştefania Iwanusesei, care s-a clasat pe locul VI, dar şi Denisa Grigorean, împreună cu Raisa Turcu, care s-au calificat până în semifinalele acestei competiţii. La categoria de vârstă 10-11 ani, Sara Puha, sportivă a aceluiaşi club de dans “Bucovina Dance Studio”, s-a calificat în finala concursului de dans “Cha-Cha”, obţinând locul VII, fiind urmată până în semifinale de Teodora Domunco şi Ioana Gheţău.

Antrenorul Vlad Palamariu ne-a spus că „cireaşa de pe tort la categoria de fete solo a fost reprezentată de participarea dansatoarei Diana Zhang, care a reuşit să obţină un meritat loc VI, la categoria de vârstă 12-15 ani”.

 

Perechi câştigătoare

În cadrul aceluiaşi concurs, însă la categoriile de perechi, Peter Ştefura, împreună cu Timea Irimescu Kruk, au devenit campioni naţionali la categoria Hobby 10-11 ani, iar duminică, în cadrul concursului internaţional “Cupa Mihai Petre”, organizat chiar de Academia de Dans „Mihai Petre”, au reuşit să urce până pe treapta a doua a podiumului.

La “Cupa Cetăţii Neamţului”, Dragoş Belciug şi Sorina Croitor au obţinut titlul de vicecampioni la Hobby 12-13 ani, Răzvan Botoşan şi Ayana Negru au urcat pe treapta a treia a concursului de “Cha-Cha”, categorie de vârstă 4-7 ani, fiind urmaţi de David Ştefura, împreună cu Maya Anton, locul IV, şi Iustin Homiuc, împreună cu Adelina Marcu, semifinalişti. La categoria de vârstă 8-9 ani, Răzvan Cosoreanu şi Erin Apetrei au obţinut locul V în finală, fiind urmaţi atât de Filip Moraru şi Roua Dragotă, Matei Onciu şi Anastasia Puha, cât şi de Răzvan Mostoflei şi Ana-Maria Curic, semifinalişti. Ianis Savin, împreună cu Daria Laur, au obţinut locul al treilea la categoria de vârstă 10-11 ani, fiind urmaţi în finală de o altă pereche de la acelaşi club, Tudor Cosoreanu şi Delia Velnicer, care s-a clasat pe locul VI.

În aceeaşi competiţie, Norbert Dominte şi Iasmina Cocari au fost semifinalişti, iar Mirel Florea şi Daria Rata au obţinut locul IV la categoria de vârstă 12-15 ani.

 

Isabella Ududec şi Mario Bujorean, locul III în cadrul concursului Open Basic Latino

Clubul de Dans „Bucovina Dance Studio” Suceava a fost reprezentat, la Concursul internaţional “Romanian Open”, desfăşurat la Bucureşti, în perioada 20-21 mai, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi organizat de Academia de Dans Sportiv “Mihai Petre”, de cinci dintre cele mai bune perechi de dansatori sucevene, fiind îndrumaţi de antrenorul lor, Andrei Palamariu. Mario Bujorean, împreună cu Isabella Ududec, una dintre cele mai talentate perechi sucevene, au reuşit o spectaculoasă clasare pe locul III în cadrul concursului Open Basic Latino, categoria de vârstă 12-15 ani, fiind urmaţi de o altă pereche care pe parcursul anilor a cucerit zeci de titluri de campioni, Fabian Doroftei şi Karolina Longher, obţinând locul V în finala concursului de la Bucureşti.

Matei Lefter şi Miruna Varzaru au reuşit o clasare foarte bună în semifinalele concursului de dansuri Standard şi Latino-Americane, fiind la un mic pas de intrarea în finală, iar Tudor Toma, împreună cu Georgiana Frischherzz, au fost aproape de semifinalele concursului de clasa E, 12-15 ani.

 

La început de decembrie, peste 300 de cupluri de dansatori din toată ţara vor veni la Suceava

Antrenorul principal al Clubului de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio” Suceava, Vlad Palamariu, s-a declarat foarte mulţumit de rezultatele remarcabile ale micilor dansatori, care au reuşit să fie prezenţi în acelaşi weekend nu la una, ci la două competiţii.

“Vreau să le mulţumesc în primul rând copiilor, pentru munca depusă zilnic în sala de antrenament, pentru devotamentul şi seriozitatea de care dau dovadă şi, nu în ultimul rând, părinţilor care fac eforturi enorme de a-i susţine pe minunaţii dansatori. Avem în vedere organizarea unui concurs similar celui de anul trecut, desfăşurat la Conacul Domnesc din Suceava. Concursul, programat pentru începutul lunii decembrie, va reuni în municipiul Suceava peste 300 de cupluri de dansatori din ţară şi nu numai. Fiind un concurs de o asemenea anvergură, costurile organizării acestuia sunt imense, de aceea aş vrea să îi rog pe toţi cei care ar putea să ne susţină să o facă cu toată încrederea, contribuind astfel la o evoluţie frumoasă a sportului sucevean”, a completat Vlad Palamariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dansatori suceveni, pe podium la competiţii naţionale şi internaţionale de dans sportiv.
 Vizualizări articol: 5320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dansatori suceveni, pe podium la competiţii naţionale şi internaţionale de dans sportiv5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei