Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mai 2017 - Anul XXII, nr. 115 (6531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nereguli

Firmă de pavimente, amendată de Garda de Mediu cu 15.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O firmă din Mitocu Dragomirnei care are ca obiect de activitate fabricarea elementelor din beton pentru construcţii, mai exact pavele, a primit o amendă consistentă din partea comisarilor Gărzii de Mediu Suceava. SC MCC Build Construct SRL a fost sancţionată pecuniar cu 15.000 de lei şi a primit un avertisment pentru că nu a notificat Agenţia de Protecţia Mediului Suceava despre existenţa unui siloz de ciment care nu fusese avizat iniţial.

Cu ocazia controlului derulat de comisarii de mediu s-a constatat că agentul economic nu a gestionat corespunzător ambalajele şi deşeurile de ambalaje. Mai exact, reprezentanţii societăţii nu s-au dotat cu containere şi recipienţi pentru colectarea deşeurilor, iar în plus au abandonat deşeuri pe spaţii neautorizate. În plus, s-a descoperit că firma din Mitocu Dragomirnei avea în dotare un utilaj care nu era prevăzut în autorizaţia de mediu, respectiv un siloz de ciment suplimentar.

De asemenea, conform autorizaţiei de mediu societatea avea obligaţia să determine anual nivelul zgomotului ambiental. Până în luna mai a acestui an determinarea respectivă nu era efectuată, dar termenul în care se putea realiza încă nu a expirat.

Controlul celor de la Garda de Mediu a vizat verificarea condiţiilor impuse în actele de reglementare, respectiv autorizaţia de mediu, iar pentru deficienţele constatate, opt la număr, s-au trasat termene clare pentru reglementare, data limită fiind 6 iunie. În cazul în care deficienţele nu vor fi remediate, societatea riscă să fie închisă.

Mai trebuie spus că reprezentantul societăţii a refuzat să semneze nota de constatare şi procesul verbal de contravenţie, acte care ulterior au fost trimise prin poştă, dar s-au întors la sediul Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava. Din acest motiv, comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat ieri la sediul societăţii pentru a afişa cele două documente.

În cursul zilei de ieri am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii MCC Build Construct pentru a afla un punct de vedere, dar din păcate nu am reuşit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmă de pavimente, amendată de Garda de Mediu cu 15.000 de lei.
 Vizualizări articol: 4181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Firmă de pavimente, amendată de Garda de Mediu cu 15.000 de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei