Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mai 2017 - Anul XXII, nr. 115 (6531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Prima s-a rezolvat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte de a ataca subiectul pe care mi l-am propus pentru astăzi, vreau să-mi încalc în oarecare măsură un angajament şi să scriu despre Simona Halep. Nu este o încălcare totală, deoarece n-am să spun nimic despre tenisul ei, ci despre atitudine. Aşadar, Simona conducea clar şi după cum curgea jocul era clar că va câştiga. A venit acea alunecare, la care orice fotbalist ar fi chemat SMURD-ul, Pompierii, Asigurările, şi ar fi băgat scurt, printre dinţi, chestii d-alea de se termină invariabil cu "mea". Simona nu. A stat câteva secunde jos, s-a ridicat şi a continuat meciul. Cred că e chestia cu respectul faţă de meserie şi faţă de spectatori. Privind obiectiv, este de neînţeles totuşi de ce s-a riscat. Probabil că glezna de jucător de tenis este totuşi mai solidă decât cea de fotbalist. Oricum, gestul trebuie salutat cu respect, cel puţin tot atât cât a arătat Simona, adică deplin. Ei, acum despre, aţi ghicit, Real de Madrid. Alaltăieri, în ultima etapă normală, Real a câştigat la Malaga, tot aşa cum o făcuse şi la Vigo, cu Celta, cu doar 4 zile mai devreme, în restanţa de care vă mărturisesc că îmi fusese mai tare frică decât de meciul cu Malaga. S-a terminat cu bine, Real demonstrând că este nu doar cea mai bună echipă din Europa, ci, culmea!, chiar şi din Spania. A fost un campionat cu o desfăşurare stranie, încă din prima parte a turului Real ducându-se la 7 puncte distanţă, ceea ce părea liniştitor. N-a fost. Aşa că până să ne bucurăm, noi, fanii, am avut surpriza să ne vedem pe locul doi, depăşiţi de Barcelona. Ne-au salvat chiar echipele astea două pe care le-am bătut în ultimele două meciuri, ele învingând-o pe Barcelona în etapele precedente. Asta a fost prima problemă: titlul din Spania. Rezolvată. A doua, pe 3 iunie, s-ar putea să nu fie la fel de grea, deşi fanii lui Juventus o văd pe ea câştigătoare. Daţi-mi voie să afirm răspicat că în afară de portar, Juve n-are argumente. Pe Higuain îl ştie Ramos mai bine decât propria-i mamă, iar Dybala dacă ar fi fost chiar fenomenal, ar fi fost la Real, nu la Juve. Vă dau şi scorul: 3-1. Bravo Real, hai Real!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima s-a rezolvat.
 Vizualizări articol: 1351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Prima s-a rezolvat3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei