Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mai 2017 - Anul XXII, nr. 115 (6531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Doi tineri au fost depistaţi în timp ce conduceau vehicule băuţi şi fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistaţi conducând vehicule fără a avea permise de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambele incidente s-au petrecut la sfârşitul săptămânii, pe numele celor doi poliţiştii deschizând dosare de cercetare penală.

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.45, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Mălini au primit o sesizare despre faptul că un tânăr de 25 de ani face scandal la locuinţa sa din comuna Slatina. În timp ce un echipaj de poliţie se deplasa spre locul incidentului, pe un drum din comună a oprit în trafic un moped marca Yamaha, fără plăcuţe de înmatriculare, condus chiar de Dănuţ D., cel pe numele căruia se făcuse plângerea. El le-a spus poliţiştilor că nu avea permisul de conducere la el, însă în urma verificărilor în baza de date a poliţiei, oamenii legii au constatat că acesta are permisul de conducere anulat din luna septembrie 2015. Poliţiştii au constatat că cel care conducea mopedul mirosea a alcool şi în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a arătat un rezultat de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate apoi probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea fără permis de conducere şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au luat decizia, în această primă fază, de cercetare a acestuia în stare de libertate.

În timpul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei 01.00, poliţiştii din oraşul Salcea au oprit pe un drum comunal care intersectează DN 29, vizavi de o benzinărie aflată la ieşirea din comuna Dumbrăveni, un autoturism Dacia condus de Andrei G., de 29 de ani, din oraşul Salcea. Acesta le-a recunoscut poliţiştilor că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel aflat la volan fiind sancţionat contravenţional cu amendă. În acelaşi timp, poliţiştii au constatat lipsa asigurării pentru răspundere civilă obligatorie pentru autoturismul condus, motiv pentru care i-au reţinut tânărului certificatul de înmatriculare şi plăcuţa cu numărul de înmatriculare ale autoturismului. Pe numele celui aflat la volan a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au fost depistaţi în timp ce conduceau vehicule băuţi şi fără permis.
 Vizualizări articol: 2800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri au fost depistaţi în timp ce conduceau vehicule băuţi şi fără permis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei