Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2017 - Anul XXII, nr. 81 (6497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Accident cumplit

Moarte groaznică pentru un sucevean - luptător antitero şi fost bodyguard al Angelinei Jolie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean cunoscut ca unul din cei mai buni luptători ai Brigăzii Antiteroriste şi apoi de la SPP, care a participat la mai multe misiuni dificile în Afganistan, unde a fost, printre altele, gardă de corp pentru celebra actriţă Angelina Jolie, a murit în urma unui groaznic accident rutier petrecut vineri seară, între Medgidia şi Tulcea. Cătălin Dan Gemănar era originar din Doroteia-Frasin şi, deşi mutat la Bucureşti, continua să vină des acasă, unde mai locuiesc mama sa, o soră şi un frate. Din păcate, o clipă de neatenţie, la traversarea căii ferate, i-a curmat brusc viaţa luptătorului.

 

Un accident extrem de violent, care nu i-a lăsat nici o şansă şoferului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ Constanţa, accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 21.30, la o trecere la nivel cu calea ferată situată între localităţile constănţene Tariverde şi Mihai Viteazu. Cătălin Gemănar, angajat ca director tehnic în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, conducea un autoturism Audi Q7, înmatriculat în Bucureşti, ce aparţinea LPF, iar la o trecere simplă la nivel cu calea ferată a intrat în gabaritul liniei, în faţa unui tren de marfă. În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc, maşina fiind pur şi simplu făcută bucăţi. La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Ambulanţei, SMURD, Poliţiei, dar şi un echipaj de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

 

Se grăbea să ajungă acasă, la ziua fiicei sale în vârstă de un an 

Apropiaţii au mărturisit că bărbatul se grăbea să ajungă acasă la aniversarea fetiţei sale în vârstă de un an. Deşi plecat de mult timp de acasă, Cătălin Gemănar venea des în Bucovina, unde păstrase relaţii de prietenie cu mulţi suceveni care îi deplâng acum moartea. În ultima perioadă acesta a lucrat la Liga Profesionistă de Fotbal, pe postul de director tehnic.

Dan Cătălin Gemănar a urmat Şcoala Primară la Frasin, după care a absolvit Liceul Agroindustrial Rădăuţi. După absolvirea liceului, acesta şi-a continuat studiile la Bucureşti, unde s-a şi stabilit ulterior.

 

Un om foarte credincios şi disciplinat, un monument de calm şi disciplină

Jurnalistul Radu Tudor, care l-a cunoscut bine pe Cătălin Dan Gemănar, a catalogat moartea acestuia drept o dramă uriaşă:  

„Originar din Bucovina, un om foarte credincios şi disciplinat, Cătălin a fost iubit de toţi cei care l-au cunoscut. Inclusiv de celebra Angelina Jolie, a cărei gardă de corp a fost pentru câteva zile în Afganistan, când vedeta de la Hollywood a venit să ajute copiii loviţi de război. Cătălin se grăbea probabil vineri noapte, când maşina lui a fost lovită de tren. De obicei conducea foarte precaut, era un monument de calm şi disciplină. Sunt informaţii că trecerea la nivelul căii ferate pe care a traversat-o nu era semnalizată luminos, nu exista barieră, nici un alt sistem de iluminare publică nefiind în zona ( n.r. - era o trecere simplă la nivel cu calea ferată, prevăzută cu Crucea Sf. Andrei, unde şoferul are obligaţia de a oprit şi de a se asigura). Un tren marfar a apărut din bezna nopţii şi a izbit în plin maşina. Regretat de mulţi colegi din Brigada Antiteroristă şi SPP, Cătălin a murit ucis de un tren în ţara lui după ce a supravieţuit în trei misiuni foarte dificile în Afganistan. Pentru că l-am cunoscut pe Cătălin şi l-am preţuit, mă rog ca sufletul lui curat să fie primit la dreapta Domnului. Iar familia sa greu încercată – soţia, cei doi copii mici, sora şi mama – să poată suporta această dramă a despărţirii”.

Cătălin Dan Gemănar va fi îngropat astăzi în Cimitirul Mănăstirii Cernica.a

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moarte groaznică pentru un sucevean - luptător antitero şi fost bodyguard al Angelinei Jolie.
 Vizualizări articol: 9472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Moarte groaznică pentru un sucevean - luptător antitero şi fost bodyguard al Angelinei Jolie3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei