Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2017 - Anul XXII, nr. 81 (6497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Spectacol memorabil

Horia Brenciu a fermecat peste 800 de spectatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzică bună şi multă bună-dispoziţie, de asta au avut parte sucevenii, la finele săptămânii trecute, în compania fenomenalului Horia Brenciu.

Spectacolul extraordinar al artistului, care a venit împreună cu talentata echipă de la HB Orchestra, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, a fermecat peste 800 de spectatori, care au petrecut alături de ei două ore, în care s-au bucurat de magia muzicii şi de o mulţime de hohote de râs.

Asta pentru că Horia Brenciu nu s-a mulţumit doar să vină pe scenă şi să cânte melodie după melodie, indiferent la reacţia publicului, ci a vrut să creeze o legătură între cei din sală şi cei de pe scenă. O legătură emoţională, care să facă să vibreze mai bine muzica sa în inimile celor prezenţi. Şi a reuşit.

Energic, neobosit, asudat dar extrem de antrenant, vesel şi fermecător, Horia Brenciu s-a dovedit a fi nu doar un bun interpret şi compozitor, ci şi un comediant plin de şarm, care a transformat concertul într-un „stand-up comedy” muzical.

Printre hohotele de râs care au răsunat timp de două ore din sala plină de oameni, spectatorii au avut parte şi de melodii îndrăgite din repertoriul artistului - „Dimineţi de septembrie”, „Inima nu vrea”, „Azi am chef de mare”, „A naibii dragoste”, sau „Ultimul dans”.

Prezent pe scenă, prin sală, printre spectatori, dansând, cântând, dându-se cu „roatele-n sus” sau rotindu-se alături de membrii HB Ochestra şi cântând cu foc „Fac ce-mi spune inima”, Brenciu a ţinut publicul „în priză” tot timpul, l-a făcut să se bucure şi să se emoţioneze alături de el.

Simpatia de care se bucură artistul, la spectatorii de toate vârstele, a fost evidentă când mai mulţi copii au devenit „trupa de dans”, dar şi parteneri de interpretare.

Dintre aceştia, micuţa Ema, de trei ani şi jumătate, l-a fermecat total pe Horia Brenciu, cu dezinvoltura sa, ea cântând alături de artist, într-un stil aparte, cu capul lăsat într-o parte, pe spate, dându-i replici haioase la întrebările puse şi inserând în programul său muzical şi o melodie pentru copii care face furori „Am o căsuţă mică”.

Horia Brenciu s-a arătat generos nu doar la zâmbete, voie bună şi muzică de calitate, ci a oferit şi numeroase cadouri celor prezenţi. Cel mai mare succes l-au avut prosoapele cu care îşi ştergea sudoarea de pe faţă, pentru care fanele din sală mai că săreau printre scaune, să le prindă, dar apreciate au fost şi CD-urile din cel mai nou album al său „40+”.

La cererea publicului, Horia Brenciu şi orchestra sa au revenit de două ori în sală, încheind fulminant spectacolul cu un tribut muzical pentru un artist dispărut dintre noi, Prince, cu melodia „Purple rain”, dar şi cu îndrăgitul hit „Lângă tine”, în aplauzele furtunoase ale întregii săli.

Concertul apreciatului artist face parte din seria de evenimente organizate de Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, care, pe 26 aprilie, va aduce un alt artist cu mare priză la public – Delia, la „Balul primăverii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horia Brenciu a fermecat peste 800 de spectatori.
 Vizualizări articol: 1641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Horia Brenciu a fermecat peste 800 de spectatori1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei