Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2017 - Anul XXII, nr. 81 (6497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Minusul lui Hagi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încheiam  ultimul articol cu observaţia că Hagi a început meciul cu Craiova, disputat pe teren propriu, lăsând cei mai buni oameni pe bancă. Aceştia sunt Chiţu, golgeterul echipei, şi Florinel Coman, jucătorul cel mai bine cotat. Rezultatul se cunoaşte. La conferinţa de presă, Hagi era supărat-pământ. Deşi poate n-ar trebui, aş trece repede peste faptul că-i venea să-şi ia lumea în cap din cauza elucubraţiilor unora ca Ştucan. Mă opresc asupra supărării legate de înfrângerea cu oltenii. Zicea antrenorul şi patronul Viitorului că jucătorii care au intrat la pauză n-au adus nici un plus, le-a şi reproşat asta la vestiar. Mai zicea şi că proaspătul legitimat Ţucudean nu are ritmul jocurilor oficiale, după parioada de inactivitate. Ca s-o iau mai pe ocolite, am toată admiraţia şi respectul pentru ce-a făcut Hagi la Ovidiu, pentru pasiunea sa în care a pompat bani şi timp, dar de data asta n-a debordat de inspiraţie, cei vizaţi n-au adus un plus tocmai pentru că el a adus un minus! Dacă e să găsească un responsabil pentru înfrângerea din etapa trecută, atunci antrenorul are o halcă serioasă de vină. În prima repriză, adversarii au mai jucat ceva fotbal, astfel că gazdele au avut ceva spaţii, inclusiv ocazii de contraatac, dar ca să realizezi că Ţucudean nu e la maximum, că n-are încă relaţii de joc cu ceilalţi şi că, până la urmă, nici n-are valoare intrinsecă peste cei doi oameni care au adus victoria cu Astra, nu era necesar să fie băgat titular! Fiind vorba de primele minute jucate de acesta pentru noua sa echipă, mult mai firesc era să fie folosit pe final, aşa cum se întâmplă în toată lumea fotbalistică atunci când vin jucători noi la echipă, dacă aceştia nu sunt superstaruri. După pauză, simţind adierea unui punct nesperat, băieţii lui Mulţescu s-au strâns ca un arici, astfel că s-a jucat la o singură poartă, portarul gazdelor şomând de-a dreptul. Ce să facă Florinel Coman, jucător de contraatac, într-o asemenea situaţie, ce mare „plus” să aducă?! Iar Chiţu a filtrat totuşi o minge pentru Boli, doar bara s-a opus golului izbăvitor. Se profila un egal, deloc de dorit, dar măcar se mai contabiliza ceva şi se asigura primul loc pentru încă o etapă, numai că fotbalul e pervers şi se răzbună. În minutele de prelungire, Mateiu s-a lansat într-un slalom la limita dezechilibrului, apoi mingea i-a revenit dintr-o contră în poziţie de singur cu portarul şi asta a fost.

Ca un făcut, şi acum am prins începutul de meci al Viitorului, Chiţu şi Coman sunt titulari, asta şi fiindcă e mai greu de subestimat o echipă precum CFR Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minusul lui Hagi.
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Minusul lui Hagi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei