Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2017 - Anul XXII, nr. 81 (6497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

La Fălticeni a avut loc Simpozionul Internaţional „România – între Occident şi Orient”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Simpozionul Internaţional „România – între Occident şi Orient”. Evenimentul a ajuns la a şaptea ediţie, fiind organizat în parteneriat cu Societatea de Geografie din România – Filiala Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Universitatea „Ştefan cel Mare”. Lucrările simpozionului au fost deschise de prof. Claudia Suseanu, directoarea Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”, care a remarcat faptul că la ediţia de anul acesta sunt prezentate peste 360 de lucrări de specialitate. Printre invitaţii prezenţi la deschiderea festivalului s-au numărat primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, deputatul PSD Alexandru Rădulescu, preşedintele Societăţii de Geografie din România, prof. univ. dr. Miahi Ielenicz, din cadrul Universităţii  Bucureşti, inspectorul general din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale, prof. dr. Steluţa Dan, dar şi alţi invitaţi din ţară şi din străinătate, specialişti în domeniul geografiei.

În cuvântul său, primarul Cătălin Coman a ţinut să-i felicite pe organizatorii evenimentului pentru munca depusă pentru ca simpozionul să aibă loc la Fălticeni. „Mă bucură faptul că ne revedem din nou aici, la Fălticeni. Întotdeauna am fost apropiat de acest domeniu, de geografie, poate anul acesta cu atât mai mult pentru că am şi eu o bucurie personală, fiica mea fiind calificată la Olimpiada Naţională de Geografie. Vreau să vă urez mult succes în activitate”, a spus Cătălin Coman, care a adăugat că este convins de faptul că acest simpozion este o manifestare reuşită, cu rezultate notabile pentru participanţi. El a spus că municipiul Fălticeni este deschis pentru organizarea unor astfel de evenimente, pentru că „aici, la Fălticeni, educaţia şi cultura sunt extrem de importante”.

La rândul său, deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, s-a declarat onorat că participă la acest simpozion, subliniind faptul că înainte de a fi parlamentar, calitatea sa este cea de profesor de geografie. „Mă bucur că organizarea acestui simpozion devine deja o tradiţie pentru Fălticeni”, a spus Rădulescu.

El s-a declarat convins de faptul că lucrările care au fost prezentate în cadrul simpozionului vor constitui o sursă de inspiraţie pentru administraţia publică locală şi clasa politică, având în vedere tema abordată, şi anume „România - între Occident şi Orient”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Fălticeni a avut loc Simpozionul Internaţional „România – între Occident şi Orient”.
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Fălticeni a avut loc Simpozionul Internaţional „România – între Occident şi Orient”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei